Hirdetés

A G2 rekordsebességgel takarította le a Fnatic-ot a pályáról!

League of Legends - Nem sok jóval kecsegtetett a szombati G2 elleni találkozó a Fnatic számára a mostani állapotukban.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt valószínűleg mindenki ujjongva várta volna a G2 vs Fnatic találkozót. Mindkét szervezetnek hatalmas rajongótábora van, így az érdeklődés ezúttal sem maradt el, csak most legtöbben nem a szoros meccs miatt izgultak, hanem, hogy meddig húzza a Fnatic. A szombati összecsapásra ugyanis egy továbbra is veretlen G2 érkezett, illetve egy 2-5-ben álló Fnatic, az a két győzelem is a Rogue és az exceL ellen született. Egyik csapat sem számít túl jónak jelenleg.
213
Egy szó, mint száz, jó eséllyel senki nem várt csodát ettől a mérkőzéstől, de arra valószínűleg kevesen számítottak, hogy a Fnatic szó szerint rekordsebességgel fog kikapni. 20 és fél perc alatt a G2 15 gyilkosságot szedett össze, emellé pedig egy 14000 aranyas előnyt, a végeredmény pedig a leggyorsabb mérkőzés nem a LEC, hanem az EU LCS 2013-as indulása óta. A Fnatic egyetlen lehetséges mentsvára az alsó ösvény lehetett volna, az összes többinél már előre tudni lehetett nagyjából, hogy a G2-nál lesz az előny.

Csak hogy még Rekkles sem tudta felvenni a versenyt Perkz-szel és egy elég szokatlan választással, Jinx-szel rukkolt elő. Perkz soloban is elkapta Rekkles-t Luciannel, így innen sem várhattak sokat a rajongók. Ezen kívül is begyűjtött pár skalpot Perkz és mindössze egyszer halt meg. A Fnatic megint skálázódni szeretett volna Jinx-szel, de erre Caps-ék esélyt sem adtak.

Jankosnak is jól ment a szekér, Olafon 6 gyilkosságot gyűjtött be és egyszer sem halt meg, így ő tökéletes mutatóval zárta ezt a találkozót. Caps hozta a szokásosat, 5 killt és egy halált, amihez Nemesis nem nagyon tudott hozzászagolni. Még tovább rontotta a helyzetet, hogy az a négy gyilkosság kivétel nélkül Broxah Lee Sin-jén volt. Hiába állt emiatt jól Lee Sinen, majdnem fele annyi farmja volt, mint Olafnak, egyedül meg nem tudott minden ösvényt megoldani. Végül 20 perc 35 másodperc alatt, 15-4-es állás mellet a G2 be is fejezte a dolgot.

És hogy mennyivel döntötték meg az előző rekordot? Az alábbi képen láthatjátok az eddigi leggyorsabb meccseket az EU régióban.

Kereken 20 másodpercet javított a saját idején a G2. Az előző rekordot is ez a szervezet tartotta a Giants ellen még a 2016-os tavaszi szakaszban, ahol 20:55 másodperc alatt szerzett győzelmet.

A mostani héten sem lesz egyszerű dolga a Fnatic-nak, de a G2-nál mindenképp könnyebb. Egyrészt újra találkoznak az SK-vel, akik az első napon úgymond kétszer is elverték őket a remake miatt, illetve farkasszemet néznek Vizicsacsival és csapatával, a Splyce-szal.

A G2 elleni meccs teljes összefoglalóját alább találjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?