Hirdetés

Vizicsacsi: "A Fnatic bármikor összeszedheti magát, egy idő után meglesz a comeback" - videó

Aioween | 19/02/11 14:00
Cikk mentése

League of Legends - Vizicsacsi úgy tűnik új szokást vezet be, legalábbis a vlogja alatti kommentekből ez jön le. Innentől hetente fog videóban beszámolni az aktuális történésekről.

Hirdetés

Vizicsacsiék jó hetet zártak most legutóbb, mindkét meccsüket megnyerték ezúttal. Kissé nehézkesen ugyan, de elverték az SK Gaminget, majd szombaton a Misfits-et is. Ahogy Vizicsacsi is elmondta videójában, bár mindkét találkozóról győztesként távoztak, nem volt tökéletesen elégedett a csapat teljesítményével, –így a sajátjával sem.
213
Nagyon tanulságos egyébként a videó, ritkán látunk bele ennyire egy-egy csapat döntéshozatalába, vagy hogy milyen hibákon dolgoznak, esetleg mit kellene javítaniuk, vagy úgy egyáltalán, hogy mi folyik a háttérben. Szerinte azt rontották el múlt héten, hogy nem mindig voltak tisztában a kompozíciójuk előnyeivel, csapatharcokba keveredtek, amikor splitpusholniuk kellett volna. Az egyik meccsen miden náluk volt az előny végig, ezt nem használták ki rendesen és az előnyt nem vitték át a többi ösvényre. A csapatharcokon is sokat csiszoltak, múlt héten kifejezetten erre koncentráltak.

Természetesen a jövőről is szó esett; ezen a héten az exceL és a Fnatic lesz az ellenfelük. Vizicsacsi szerint nem szabad lebecsülni a Fnatic-ot, a másik meccset meg kellene nyerniük. Hiába teljesítenek rosszul per pillanat Rekkles-ék, úgy gondolja, hogy a Fnatic bármelyik pillanatban magára találhat, reményei szerint ez nem ezen a héten fog megtörténni.

A legfontosabb dolog, hogy az alapokat kell a csapatban rendbe tenni és azon javítani, hogy már a mérkőzés előtt pontosan tisztában legyenek a győzelmi kondícióikkal és azokat helyesen használják fel. Ha ezt sikerül elérni és megalapozni úgy, hogy az stabilan működjön, akkor sokat javulhat a csapata. Nem titkolt céljuk, hogy mindenképp a rájátszásba jussanak, –ehhez már csak pár győzelem kell–, de ha úgy van, akkor a top helyeket is megcélozzák.

Ha feltehetnél egy kérdést Viziacsacsinak, akkor mi lenne az?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?