Ezen a héten csak kedden lesz MNEB K&H LoL, ezeket az eredményeket várjuk!

Ezen a héten csak kedden lesz MNEB K&H LoL, ezeket az eredményeket várjuk!

League of Legends - Elérkeztünk az ötödik héthez, ami egy csonka hét lesz, ugyanis csak kedden zajlanak mérkőzések.

A felező pontot már múlt héten elhagytuk, a tabella pedig egyértelműen három részre bontható jelenleg. Az élmezőnyben két csapat, a THR és a Plague található, a középmezőnyben a WILD, AGW és a RIFT triója küzd egymással, illetve van a tabella alsó fele, amin a One Piece, CSDT és Mayhem osztozkodik. Ezen a héten, ahogy már a címben is említettük, csak kedden lesznek mérkőzések, utána egy kisebb szünet érkezik. Legközelebb február 25-én és 26-án 5-5- mérkőzés lesz a megszokott négy helyett, mert bepótolják az elmaradt összecsapásokat is!

Addig is nézzük, ezen a héten mi várható!

PLG vs CSDT - 1:0

Nem igazán van okunk azt gondolni, hogy az MNEB K&H LoL bajnokság egyik top csapatát elverné a CSDT ezúttal. A Plague-es srácokon eddig csak a THR tudott kifogni, míg a CSDT története pont az ellenkezője ennek. Ők csak az akkor nagyon rossz formában lévő OP-t tudták megverni. Életjeleket így is látni azért néha náluk, de ez ide valószínűleg kevés lesz.

THR vs OP - 1:0

Hasonló történetet láthatunk itt is, mint az előbb említett PLG vs CSDT esetében. Két olyan csapat találkozik egymással, akik a lehető legtávolabb állnak jelenleg egymástól. Az OP az utóbbi héten javított azért a játékmenetén, Latte érkezése és Nolph felső ösvényre költözése láthatóan jót tett csapatösszhangnak, de itt is úgy érezzük, hogy a THR ellen ezzel nem fognak meccset hozni.

WILD vs RIFT - 1:0

Ez egy igen érdekes találkozó lesz. Egykor mindkét csapat hazánk legjobbjai közé tartozott és míg ettől most sem állnak távol, valahogy mindkettejüknél hiányzik némi plusz, hogy ismét a THR-rel, vagy épp a Plague-gel lehessen őket egy lapon említeni. Kubu érkezése némi frissülést hozott a RIFT-nek, míg a WILD változatlan lineuppal sem képes azt a szintet hozni mindig, amit az osztályozó kupán láttunk tőlük. Ettől függetlenül úgy gondoljuk, hogy a WILD jobb formában lehet. A meccs szorosságát az általatok leadott szavazatok is mutatják, amik a WILD-nak kedveznek, de nem egyoldalú szinten.

MAY vs AGW - 0:1

A napot és a hetet végül a Mayhem és az AGW zárja. A Mayhem az első meccsükre nagy lendülettel érkezett, viszont azóta mintha történt volna valami a csapattal. Az AGW is hasonló cipőben jár, ők is erős kezdés előtt estek vissza kissé. A legnagyobb különbség itt a visszaesés mértéke, ami a MAY-nel abban jelenik meg, hogy azóta nem tudtak meccset nyerni, míg az AGW csak a középmezőnyig csúszott vissza. Az eddigi eredmények alapján inkább az AGW-t tartjuk esélyesnek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!