Van pár nagy név, azonban csak a középpályára került 90-es játékos!

Van pár nagy név, azonban csak a középpályára került 90-es játékos!

Egy eredménytől hangos a nemzetközi sajtó, azonban Agüero nem rég kapott IF kártyát, –szóval nem volt egyszerű az EA-nél a választás.

Ha az európai topligákban körülnézünk, akkor egy eredmény rögtön kiszúrja a szemünket, –ettől függetlenül néhány nagyobb csapat az élenállókat üldöző bolyból pontokat hullajtott, így elég kiszámíthatatlan volt, hogy ki is kerülhet az eheti legjobbak közé.

Premier League

A Manchester City hazai pályán kiütött a Chelseat, a 6:0-ás különbség alkalmával Sterling duplázott, Agüero pedig triplázott. Nagy arányú (3:0) győzelmet aratott emellett a Liverpool és a Manchester United is, utóbbiaknál Pogba szerzett két találatot és volt csapata egyik legjobbja. Az élmezőnyből a Tottenham sem botlott; magabiztosan 3:1-re hozta a Leicester ellen a kötelező három pontot. Eriksen gólt és gólpasszt is jegyzett.

Ligue 1

Csak a szokásos? Ezzel is kezdhetném, meg zárhatnám is a mondandómat. A Lille tovább kapaszkodik, míg a Lyon bukott, ezzel pedig alighanem már az ezüstért folytatott harcból is kiszállt a 6 pontos különbséget látván. A PSG Cavani büntetőjével 1:0-ával otthon tartotta a három pontot a Bordeaux-al szemben, így megtartotta 10 pontos előnyét a Lille előtt.

Bundesliga

Míg a listavezető a Hoffenheimmel nem bírt (3:3), addig a Bayern München köszönte szépen a Dortmund botlását és hazai környezetben 3:1-el elintézte a Schalke-t. Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC a jelenlegi bronzérmes vendégeként aratott nagyarányú sikert (3:0).

Seria A

Kiheverte az előző fordulós ikszet az Öreg Hölgy, és újabb három pontjával a Juventus továbbra is 11 pont fölénnyel uralja az olasz bajnokságot. A Napoli idegenben bukott pontokat a Fiorentina-val szemben, míg az Inter a fölénye ellenére csak egyetlen találattal bizonyult jobbnak a Parma ellen.

LaLiga

Megingani látszik a Barcelona a valenciai eredmény után –a kupában a Real Madrid ellen is ikszeltek–, hiszen újabb pontokat hullajtottak, ezúttal az Athletic Bilbao otthonában. A gól nélküli döntetlent a madridi rangadón a királyi gárda használta ki, 3:1-re fektették két vállra az Atletico-t és egy ponttal átvették a második helyet a tabellán.

A Team of the Week 22 kerete:

A TOTW játékosokat szerda este 7 órától lehet keresni a csomagokban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!