Pénteken startol a Winter Refresh, és Cannavaro Prime Icon Moments lapot kapott!

Pénteken startol a Winter Refresh, és Cannavaro Prime Icon Moments lapot kapott!

A téli átigazolási időszak után az EA is igyekszik rendezni a sorait és a tavaszi szezonra a teljesítmények alapján néhány kártyát még meg is erősít.

Február 15-én indul útjára az idei Winter Refresh, erősítette meg az EA Sports Twitteren. Megszokott módon az Ultimate Teamhez használt csomagokban lesznek elérhetőek ez a Ones to Watch (OTW) kártyák.

Azok számára, akiknek esetleg az újdonság erejével hatna, gyors tisztázásként leírnám, hogy az OTW lapok dinamikusan fejlődnek a szezon során. Ez azt jelenti, hogy ha az adott futballista kap egy Team of the Week, Man of the Match, Purple Hero, Record Breaker vagy Team of the Tournament kártyát, akkor az OTW verziója is automatikusan arra a szintre fejlődik. Az Award Winners, SBC-k és más játékon belüli események nem befolyásolják őket. Ezek a változások sokszor nem azonnali hatállyal lépnek életbe, hiszen a kiadónak időbe telik, míg az ilyen futballisták összes értékét frissítik.

A Dexerto.com összeállított egy listát azokról, akik szerintük megkaphatják a téli frissítést:


Szerintetek ki érdemelne erősítést?

A Winter Refresh mellett Prime ICON Moments lapok is érkeznek a játékhoz. Olyan legendákról van szó, akik fantasztikus pillanatokkal ajándékozták meg szurkolóikat aktív éveik során. Karrierjük egy olyan momentumát igyekeznek ezzel halhatatlanná tenni az EA-nél is, mely meghatározta a futball világát is. Az eddigi 3 Prime Icon Moments laphoz - 94 Thierry Henry (ST), 94 Lothar Matthäus (CM), 94 George Best (RW) - most az olasz tank, a 2006-ban világbajnokságot és aranylabdát nyerő Fabio Cannavaro (CB-93) is csatlakozott.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!