Rashford és a többiek új Skill Move szintre léptek, de a Weak Foot upgrade is megjött!

Rashford és a többiek új Skill Move szintre léptek, de a Weak Foot upgrade is megjött!

A téli időszakot követően nem csak a Ratinget növel az EA, hanem rengeteg játékos ügyességét és a gyengébbik lábát is szépen megerősítették.

A FIFA 19 Skill Move és a Weak Foot upgare még a Winter Refresh teljes keretének felfedése előtt robbant be.

Az alábbi listákon azok a futballisták láthatóak, akik a valódi életben nyújtott teljesítményük alapján most már a játékban is egy fokkal ügyesebben tudnak bánni a labdával. Minden szinten egyre jobb és trükkösebb cselekre képesek a játékosok és bizony frusztráló tud lenni, ha egy labdarúgó mérkőzésen látott megmozdulást a játékban nem tudunk megismételni, ezért az EA minden évben igyekszik frissíteni sok játékosnál ezeket a tulajdonságokat. A Skill Move növekedésének hatására nem csak, hogy jobb lesz a futballistánk, de minden kártyáján automatikusan frissülnek a szintek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezzel együtt az áruk is megindul felfelé, kisebb-nagyobb arányban. Marcus Rashford például már többe is kerül a piacon.

A teljes listát itt olvashatjátok - kattints a képekre a nagyításért:








A következő oldalon a Weak Foot (gyengébbik láb) upgradeket tekinthetitek meg!

Az EA Sports igyekszik a valódi futballpályákon látott teljesítmények alapján eldönteni, kik azok, akiknek a gyengébbik lába is fejlődött az elmúlt hónapok során. Sokat jelent egy-egy mérkőzés során, hogy az adott futballistánk milyen finoman bánik a labdával, és minél több helyzetben használhatjuk mindkét lábát, annál nagyobb esélyünk van gólhelyzetek kialakítására, illetve gólok szerzésére. Ez az érték minden kártyán rögtön frissül és akárcsak az előző oldalon lévő adatok hatására, az itt látottak miatt is változhat egy-egy futballista piaci értéke:




KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!