Az LCK-ban külön kérték, a LEC viszont nem szeretne 0 farmos topot, se minionblokkolást!

Az LCK-ban külön kérték, a LEC viszont nem szeretne 0 farmos topot, se minionblokkolást!

League of Legends - Míg Korea tudatosan kérte, hogy a héten maradjon bent a hotfix nélküli patch, addig a LEC inkább nem élne a lehetőséggel.

Ha valaki követte a héten az LCK-t, akkor az láthatta, hogy itt bizony nem került be időben a 0 farmos top taktikát érintő hotfix. Ez nem a fejlesztők, vagy a szervezők hanyagsága miatt történt így, hanem a csapatok kérésére. A döntés ugyan nem volt egyöntetű, de a többség inkább amellett voksolt, hogy ezen a héten még maradjon így.

Ma este hat órától kezdetét veszi a LEC legújabb hete, itt viszont esély sincs arra, hogy ezt a taktikát "megcsodáljuk", ugyanis itt a hotfixelt frissítéssel játszanak majd a játékosok. Nyugaton elég volt az LCS-ben látni Huni kezei által, azonnal robbant a bomba, hogy ezt mégis hogy gondolták. Nos, a LEC ebből a buliból ki fog maradni, a csapatok döntése alapján, bevezetik szépen a hotfixet, még ha az nem is tökéletes megoldás a problémára. 

A döntésről Twitteren számolt be az illetékes.

01

Emellett egy új szabályt is bevezettek, ami szintén a minionokat érinti és csak a LEC meccseire vonatkozik, a többi régió saját maga rendelkezhet felette.

Egyre inkább látszik az, hogy az egyes ligák tényleg különállóak és más-más szabályokkal operálnak. Az is érdekes, hogy Korea miért nem kérte a javítást, míg Európa igen. Talán a Frostmancy-vel járó plusz rálátás miatt, aminek manipulálásában mindig is Korea volt a legjobb. A wardokat adó dzsungeles tárgy kivétele például elég érzékenyen érintette az összes koreai csapatot, talán ezért ragaszkodtak ehhez annyira.

Ami pedig a mai LEC meccseket illeti, este hattól a következő menetrend várható.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.