Ilyen is lehetne egy anime opening hőn szeretett játékunkból

League of Legends - Egy rajongó anime openinget készített a játék cinematic videóiból.

A rajongók rendkívül kreatívak tudnak lenni, ha kedvenc játékukról van szó és ahhoz kell valami egyedülállót megalkotniuk.
01

Egy rajongó most pedig elkészítette saját anime opening elképzelését az eddig megjelent cinematic videókból, a Tokyo Ghoul - Unravel zenéjét felhasználva. A videóban megtalálható minden, amit egy ilyen kategóriájú témában szeretnénk látni. Benne van a legújabb videó, az Awaken, megtalálható benne Sivir, az Elementalista Lux, a régi, Twitst of Fate cinematic, Jinx, a PROJECT család, a High Noon Lucian és sok egyéb más is!

Nemrég maga a Riot Games adott ki egy anime feelingű előzetest, hogy könnyebben hangolódjanak az emberek a játék kilencedik szezonjára. Ebben a videóban megjelenik Yasuo, Ahri, Riven, Ekko, Ornn és Blitzcrank egyaránt. A Riot munkatársai egyébként a P.A. Works névre hallgató, japán animációs stúdióval működtek együtt a videó elkészítésében, akiknek olyan népszerű animéket köszönhetünk, mint az Angel Beats!, vagy a Shirobako. A trailer alatt szóló zene létrejöttében pedig az az AmaLee segédkezett, aki több japán rajzfilmnek és videójátéknak csinálta már meg az angol coverjét.

Nektek tetszene egy anime a játékból?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!