Úgy tűnik a Fnatic csapatában van még élet

Úgy tűnik a Fnatic csapatában van még élet

League of Legends - A Fnatic és a Splyce tegnapi találkozója mindenkiben hagyott valamilyen nyomot.

Lezajlott az ötödik hét első napja, ahol többek között a Fnatic és a Splyce csapata is találkozott egymással, ez utóbbiban játszik jelenleg ugyebár Vizicsacsi is. Nézzük, hogyan is zajlott a találkozó.01

Az első gyilkosságot a Fnatic csapata szerezte meg, miután Xerxe a két erősítés elhozása után szeretett volna belátogatni az alsó ösvényre, ezt azonban Bwipo és Nemesis időben reagálták és teleportjuk felhasználásával azonnal csapatuk segítségére érkeztek, így landolt máris Bwiponál az első gyilkosság, az áldozat pedig Norskeren lett. Nem sokkal később, közelítve a 10. perchez a Fnatic elhozta az első sárkányt, ami bizony egy erős korai Infernal volt. A Splyce válaszul a felső ösvényen ütött rajta, Vizicsacsi és Xerxe tökéletes összjátékával lecsaptak Bwipora ezzel szerezték meg az első gyilkosságot csapatuk számára. A pokoli sárkányt követően a második bestia is a Fnatic csapatánál landolt, mondhatni az első 20 perc elég tisztán ment a Fnatic számára.

Sajnos ez nem nagyon változott a 20. perc elteltével sem, hiszen megszerezték a harmadik sárkányt is, illetve tornyokban is 4-2-re vezetett a Fnatic csapata. Bár volt egy harc, ahol a Splyce csapata visszajönni látszott valamennyire, hisz a gyilkosságokat kiegyenlítették 5:5-re, azonban még így is le voltak maradva bőven. A Fnatic ott kapott újabb erőre, amikor a Baron Nashor mellett találkozott a két csapat. Bwipo hátulról lepte meg Kobbet és társait, rendkívül szép taktikával játszották ki az ellenfelet. Ezt követően szereztek még egy negyedik sárkányt, majd egy újabb Baron Nashor mögötti harcból jött ki jobban a Fnatic csapata. Ezt követően nem meglepő, hogy tisztán, zavartalanul hozhatták el a Baront.

Az utolsó harc a 30. perc után indult az alsó ösvényen, ahol Bwipot "beáldozva" három embert hozott el a Fnatic csapata, ott volt rajtuk még a Baron erősítése is, így gondtalanul pusztíthatták el a bázis három inhibitorát. Ezt követően nem volt már másra szükség, csak arra hogy egy teljes csapatként újra összeállva betolják a maradék kettő tornyot és megnyerjék a mérkőzést.

A mérkőzés teljes, videós összefoglalóját alább találjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.