Kikis és az Electrocute Poppy bukásának története

Kikis és az Electrocute Poppy bukásának története

League of Legends - Poppy pörölye ezúttal saját csapatára csapott le.

A tegnapi LEC talán legérdekesebb történése az FC Schalke 04 és a Rogue közötti összecsapáson történt. A Rogue mérlege 0-8-ra állt, amikor megkezdték a napot, a kérdés csak az volt, hogy tudnak-e ezen változtatni.
01Mateusz "Kikis" Szkudlarek ezért megpróbált valamit előhúzni tarsolyából, hogy mentse a menthetőt. Ennek a húzásnak köszönhetően érkezett az Electrocute Poppy, ami nem hozta a tőle várt sikereket, sőt, óriási kudarcba fulladt.

Az elképzelés az volt, hogy Poppy rendkívül nagy sebzést tud kiosztani a játék korai szakaszában, így egy sikeres kombináció esetén az Electrocute sebzése sem gyerekjáték. A játék kései fázisában pedig tankosodik, segít a csapatnak a harcok túlélésében. Kikis ezen sokat dolgozott, illetve rengeteget gyakorolt, hogy ez működőképes legyen, azonban ez nem mutatkozott meg a Schalke ellen.

A csapat játékosa nagy kockázatot vállalt, hogy elvegye a Schalke jungler játékosától, Jonas „Memento” Elmarghichi elől a kék erősítést. A probléma csak az volt, hogy Memento már ekkor volt egyszer a bázisukon és vásárolt tárgyakat, míg Kikis csak az alapfelszereléssel büszkélkedhetett. A Schalke középső ösvényes játékosa, Felix „Abbedagge” Braun megjelent, ami részben várható is volt, és mind a gyilkosságot, mind pedig a kék erősítést be tudta zsákmányolni. Ez az egy rossz mozdulat elég volt ahhoz, hogy elvegye az esélyt a Rogue csapatától hogy győzzenek, mivel a Ryze túl nagy előnnyel rendelkezett. Ez lehetőséget adott a Mementonak, hogy bárhol lekövessék Kikist és mindezek mellett, a Schalke mindenhol előnyt szerzett.

A gyenge kezdés elrontotta a visszatérését a támogató Oskar „Vander” Bogdan játékosnak a nagy Európai szintre. Vander meglehetősen jól játszott, de sajnos a csapat többi tagja túlságosan hátrányban volt. Vanderrel a main rosterben, mindig ott van a lehetőség, hogy meg tudja győzni régi társát, Konstantinos „FORG1VEN” Tzortziout, hogy visszatérjen a csapathoz miután véget ér a kötelező katonai szolgálata Görögországban.

Nem teljesen tiszta, hogy FORG1VEN meg tudja-e őket menteni. Mivel a csapat 0-9-re áll jelenleg, valaminek változnia kell.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!