A Riot meghívott egy OTP Mordekaisert az átdolgozások tesztelésére

A Riot meghívott egy OTP Mordekaisert az átdolgozások tesztelésére

League of Legends - Mordekaiser átdolgozását nem akarják a véletlenre bízni.

Van egy OTP Mordekaiser, aki nem más mint, Malicious Metal, meg lett hívva a Riot főhadiszállásra Californiába, hogy kipróbálja a nagyobb változtatásokat amik jönni fognak a hősre, az alapján amit a játékosok szeretnének.
01Ez a Mordekaiser játékos megosztotta az összes fotót a tapasztalatokkal kapcsolatban, persze csak annyit, amennyit engedtek neki, beleértve szelfiket a dizájnerekkel, a Riot ebédlőjével, és egy nagy festményt ami Mordekaisert ábrázolja, de semmilyen részletet a frissítéssel kapcsolatban. Ez nem meglepő, mivel a Riot nem szeretné egyelőre felfedni ezeket a dolgokat, amíg dolgoznak rajta, de ha abban reménykedtél, hogy többet megtudhatsz a játékos posztjából, akkor könnyen meglehet, hogy csalódott leszel.

A látogatás nem csupán a Riot campus körbevezetéséről szólt és arról, hogy szelfiket csinálnak. Elmondásuk szerint, tényleges visszajelzések alapján változtatásokat csinálnak a Metál Mesterén. A tény, hogy Malicious Metal látogatása szinte teljesen titok, azt jelenti, hogy, a játékosok és fanok továbbra sem tudják milyen változtatások fognak jönni a hősre. Eddig hivatalosan csak annyi lett felfedve, hogy változtatások fognak jönni a hősre hamarosan.

Mordekaisernek mint hősnek, szüksége van egy frissítésre. Nehézkes, csúnya és a képességeinek sincs túl sok értelme. Vegyük példának a pajzsát, egy óriás metálból álló uralkodónak nem biztos hogy feltétlen illik egy ilyen képesség. Az egész dizájn egy hatalmas zűrzavar, és a legrosszabb az egészben, hogy a Riotnak ilyen sokáig tartott rájönnie, hogy szüksége van hősünknek egy nagyobb változásra. Eddig továbbra sincs ötletünk mit várhatunk Morde újításától, és azt se tudjuk pontosan, hogy mikor fog ez bekövetkezni. Leginkább azt lehet mondani, hogy év végére várható, hisz a következő két bejelentett hős Kayle és Morgana, de sose tudhatjuk mit hoz a jövő.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!