Lőttek a G2 veretlenségének

Lőttek a G2 veretlenségének

League of Legends - Megtört a jég, s ezzel a G2 is elszenvedte első vereségét.

Az immár holtversenyben negyedik helyen álló Origen csapata volt az úttörő, ők voltak eddig képesek egyedül a G2 csapatának megállítására, kik 9 győzelemmel, s immáron egy verességgel ülnek a trónon.
01

A 2019-es LEC tavaszi szezonjának királyai elszenvedték első vereségüket az Origen ellen tegnap este. Az Origen játékosa Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm Zedet választott a G2 középső ösvényes sztárjával, Rasmus "Caps" Wintherrel szemben, és a választás szinte óramű pontossággal úgy működött, ahogyan azt az Origen rajongók is remélték. Nukeduck közel a 7. perchez a lehető legszebben játszotta ki a kártyáit, és felhasználva a szintelőnyét, illetve már meglévő végső képességét lecsapott az akkor még csak ötös szinten lévő Capsre.

A G2 próbálta korrigálni az első gyilkosságból szerzett hátrányukat, még pedig úgy, hogy a felső ösvényes Wunder és Jankos tökéletes összjátékkal szedték ki Alpharit a saját tornya alól. Kold érkezése ugyan késő volt, de még ők is megbeszéltek Jankossal egy gyors 1v1-et, szintén torony alatt, melyben mindketten ott maradtak a játékosok.

Mindez nem állította meg Jankost, ugyanis újra a felső ösvényre látogatott, hogy Alpharira még nagyobb nyomást gyakoroljon, ezt az Origen kihasználva elhozták a játék sárkányát. Mindeközben az Origen alsó ösvénye sem volt rest, ahol Patrik és Mithy bezsebelték Mikyx személyében első saját gyilkosságukat, sőt, Nukeduck is újra lecsapott, csak ezúttal épp Jankosra annak saját dzsungelében. Koldot senki nem zavarta, hogy újabb sárkányt szerezzen csapata számára, ezzel az Origen bezsebelte a második elemi sárkányt is.

A 17. percnél Nukeduck úgy döntött, megcsapolja Perkz életerejét annak saját tornya alatt, melyhez hozzájárult még Patrik Ezreal ultija is, azonban a habot a tortára mégis Kold és Karthus választása vihette fel. Az Origen fokozatosan halmozta felfele az előnyét az ilyen kisebb nagyobb harcokból, majd már szinte teljesen átvette az irányítást a játék felett annak 23. perce körül. Egy jó harc után, ahol kettő gyilkosságot még be is zsebeltek, rögtön fordultak is a Baron Nashorra. Ezt az erősítést megőrizve halmozták még nagyobbra az arany előnyüket.

Egy második Baron Nashor is kilátásban volt a játék 31. perce körül, majd miután ezt is megszerezték, nem volt más dolguk, mint az immár négy sárkánnyal, melyből kettő pokoli sárkány, és a Baron erősítésével nyomást gyakorolni az ekkor már szinte széthullott G2 csapatára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.