Egy rajongó megalkotta a Takoyaki Vel'Koz hőskinézetet

Egy rajongó megalkotta a Takoyaki Vel'Koz hőskinézetet

League of Legends - Egy rajongó megálmodta, hogy milyen lenne egy Takoyaki Vel'Koz hőskinézet.

Mindenki szívesen agyal néha azon, hogy kedvenc hőséhez, vagy esetleg más hősökhöz milyen egyedi dolgot tudna elképzelni, legyen szó akár hőskinézetről, vagy valamilyen egyedi kiegészítőről.
01Mielőtt azonban belerohannánk a hőskinézet felderítésébe, egy dolgot tisztáznunk kell. Mi is az a takojaki? A takojaki egy gömb alakú japán étel, ami búzaliszt alapú tésztából áll és speciális takojaki tepsiben készül. Tipikusan ledarált vagy kockára vágott polippal, tempuramaradékkal, pácolt gyömbérrel és zöldhagymával töltik meg, majd takojakiszósszal megkenik, ami hasonló a Worchestershire szószhoz és a majonézhez, majd megszórják zöldmoszattal és szárított bonito halreszelékkel. Rengeteg változata van a receptnek, például a ponzu (szójaszósz dasival és citrusolajjal), goma-dare (szezámos-ecetes mártás), vagy ecetes dasi.

Nos, ezt kombinálta egy rajongó Vel'Koz karakterével, plusz egy kis majonézes szósszal. Mint az ahogy alább látható, maga Vel'Koz alakja teljesen gömb lett, és megtalálható benne a a polip, a szósz, ott a zöldmoszat a karakter feje búbján, illetve a halreszelékek sem maradhattak le természetesen. A képességeiből egy egy kiragadott pillanatot is láthatunk mindezek mellett, mindenesetre eléggé étvágygerjesztő, s hamar éhes lesz az ember, ha szereti a halas ételeket és persze ha sokáig nézi ezt a hőskinézetet.01Ti elfogadnátok egy ilyen gasztronómiai csodát a játékban, mint hőskinézetet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.