Reus és Thiago Ratingje a legmagasabb, de nem ők kapták a legtöbb pluszt!

Reus és Thiago Ratingje a legmagasabb, de nem ők kapták a legtöbb pluszt!

A Premier League után a Bundesliga következett, az EA Németországban is szétnézett és összeállított egy keretet, akiknek kisebb-nagyobb arányban szépen megnövelte a Ratingjét.

Az elég gyorsan felfedezhető, hogy az idei téli frissítésnek az egyik nagy nyertese a Borussia Dortmund, hiszen 3 játékosukat is erősítette a kiadó. Meg kell vallani, hogy tényleg nagyot játszanak ebben a szezonban, vezetik a tabellát és hazai pályán ősszel a Bayern Münchent is legyűrték. Marco Reus és Alex Witsel kitett magáért, ők ugyanis 3 plusz Ratinggel gazdagodtak, de csapattársuk, Sancho ennek a dupláját kapta. A nagy ellenlábas, a Bayern két játékossal képviselteti magát a keretben, Kimmich és Thiago viszont csak egy extra értéknek örülhet. Thorgan Hazard szintén parádézik a jelenlegi harmadik helyen álló Mönchengladbachban és ez 81-ről 83-as Ratinget jelentett számára. Íme a teljes keret:

A régi és az új Ratingeket most egy szempillantás alatt összevethetitek és teljes képet kaphattok arról, hogy miként alakult a Winter Refresh a német élvonalban:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!