Megérkeztek Kayle új képességei, ám Morgana is elkísérte őt

Megérkeztek Kayle új képességei, ám Morgana is elkísérte őt

League of Legends - Megérte türelmesnek lenni, megérkeztek Kayle képességei, illetve minden, amit a két átdolgozásról tudnunk kell!

Tegnap láttuk először a két átdolgozást, hogy vizuálisan milyenek is lesznek, azóta az internet ezen a témán pörgött folyamatosan. Azonban végre vége a várakozásnak és lehullt a lepel!
01"Egy ikerpár született az Igazság szelleme által. Kayle, az igazságos az égiek erejével tisztítja meg a földet a bűnösöktől. Morgana, a bukott nem volt hajlandó magára hagyni a népét. Szárnyait leláncolva visszavonult az árnyak közé, és máig gyötri nővére döntése. Az Igazság két gyermeke eltérő utat választott. Mindketten várják az elkerülhetetlen napot, amikor szembe kell nézniük egymással."

MORGANA FRISSÍTÉSE

Morgana az égi eredetéhez méltó új külsőt kapott, képességei nem változtak. Morgana saját maga láncolta le szárnyait, jelezve az emberiségnek, hogy átérzi fájdalmukat, osztozik szenvedésükben. Viszont végső képessége felfedi valódi énjét. Ezenkívül új animációkat és élénkebb megjelenítést kaptak a varázslatai is. Morgana így is erős karakter a középső és az alsó ösvényen, ezért az alapképességei nem változnak. A végső képessége viszont mostantól megnövelt mozgási sebességet biztosít az ellenfelek felé haladva, hogy ők se maradjanak ki a szenvedésből.

KAYLE FRISSÍTÉSE

Kayle az, aki kívülről belülről megváltozott. Mind új külsőt, mind pedig átdolgozott képességeket kapott, úgy hogy ne is húzzuk tovább a szót, nézzük, mi sült ki belőle!

PASSZÍV - ISTENI FELEMELKEDÉS

Kayle négy, egyre erősödő alakot vesz fel, mielőtt kiteljesedik isteni hatalma.

  • Fanatikus (1. szint): Kayle támadásai halmozódó bónuszt támadási sebességet biztosítanak. A maximális számú jelző elérésekor Kayle Felfűtött állapotba kerül, és bónusz mozgási sebességet kap az ellenfelek felé haladva.
  • Lángoló (6. szint): Amikor Kayle Felfűtött állapotban van, a támadásai tűzhullámokat indítanak el, amelyek bónusz varázssebzést okoznak.
  • Felemelkedett (11. szint): Kayle teljes mértékben távolsági hőssé válik.
  • Felsőbbrendű (16. szint): Kayle felveszi végleges alakját, és folyamatosan Felfűtött állapotban marad. A tűzhullámok tényleges sebzést okoznak.

Q - KITÖRŐ RAGYOGÁS

Kayle egy portált idéz elő, ami egy tüzes kardot lő egy ellenfélre, csökkentve annak páncélját, varázsellenállását, valamint mozgási sebességét. Maga a támadás egy robbanást idéz elő, a célpont közelében tartózkodó ellenfeleket is megsebezve.

W - ÉGI ÁLDÁS

Kayle gyógyítja magát és a megcélzott szövetségest, sőt, rövid időre jelentősen megnöveli a mozgási sebességüket.

E - CSILLAGTŰZ VARÁZSPENGE

A Csillagtűz Varázspenge két részből áll, nézzük a passzívját először. Kayle alaptámadási bónusz sebzést okoznak, ami varázserejével és a sebzésével együtt növekszik.

A képesség aktív része pedig, hogy Kayle következő alaptámadása távolsági támadás lesz, és a célpont hiányzó életerejével arányos bónusz varázssebzést okoz. Miután Kayle elérte a Lángoló alakot, a támadás a célponthoz közeli ellenfeleket is megsebzi.

R - MENNYEI ÍTÉLET

Néhány másodpercre sebezhetetlenné teszi magát, vagy kijelölt szövetségesét Kayle. A sebezhetetlen hős körül kardok hullnak alá az égből, folyamatosan sebezve a területen belül tartózkodó ellenfeleket.

KAYLE IRÁNYÍTÁSA

A szerepében az égiek erejével csaphatunk le a bűnösökre, és egyre erősebbek leszünk, valahányszor átalakulunk. Érdemes kerülni a nyílt összecsapásokat, érdemes óvatosabban farmolni a végső képesség eléréséig. A korai játékban a Csillagtűz varázspenge segít, hogy ellenfeleinket távol tudjuk tartani magunktól, a Kitörő ragyogás pedig segít megbüntetni a túlzottan szemteleneket. Az Isteni felemelkedés pedig pusztító fegyvert kovácsol az alapképességből.

Érdemes keresni az összetömörült célpontokat és vezetőként a csapat élén mozogni, a Mennyei ítélet pedig lecsap az ellenfelekre! Az Égi áldás segít talpon maradni nekünk vagy egy szövetségünknek, viszont a furfangosak üldözésre is használhatják. A végső alakunknak köszönhetően rendkívül szívósak leszünk.

Ti várjátok már, hogy kipróbálhassátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.