Nincs PL játékos és egy kapus 90 felett, íme az eheti legjobbak!

Nincs PL játékos és egy kapus 90 felett, íme az eheti legjobbak!

Nem volt Premier League a hétvégén, így most a többi bajnokság rajongói örülhetnek a TOTW lapoknak.

Miután a hétvége az FA Kupáról szólt Angliában, így a Premier League szünetet tartott, ezért aligha várhattunk játékost a szigetországból.

Ligue 1

Hangyányi különbséggel, de nyerni tudott a PSG, és mivel a Lille öt meccses győzelmi sorozata a mostani döntetlen miatt megszakadt, a két mérkőzéssel kevesebbet játszó fővárosi együttes 12 pontos előnye eléggé behozhatatlannak tűnik. Perrin a St. Etienne védelmének közepén nagyot játszott a PSG ellen, de végül ez is kevésnek bizonyult a csodára.

Bundesliga

Egyre inkább lendületet veszít a Borussia Dortmund, egymás után a harmadik ikszét játszotta le a listavezető, most éppen Nürnbergben hagytak el két pontot. A Bayern München ezt kihasználva 3:2-re győzte le idegenben az Augsburgot és zárkózott fel 3 pontra. Coman duplája ebben a fordulóban különösen fontosnak bizonyult, de kitudja a jövőre nézve ez mit jelent majd.

Seria A

Lassan az olasz félszigeten is kijelenthetjük, hogy melyik csapat a bajnoki cím biztos várományosa. A Juventus sima 3:0-ája mellett a Napoli a Torinoval nem bírt, így 13 pontra duzzadt az első két helyezett között a különbség. Érdekességképpen CR gólt és gólpasszt is jegyzett a Frosinone ellen. Piatek pedig az AC Milanban brillírozott, kettő találatot is szerzett az Atalanta otthonában.

La Liga

Hazai pályán szaladt bele egy nagy pofonba az utóbbi időben éledező Real Madrid. A Girona 2:1-re megverte a királyiakat, viszont Barcelona is csak kiszenvedni tudta az 1:0-át a Camp Nouban a Valladolid ellen. Az Atletico Madrid sem tündökölt, de egy góllal ők is jobbnak bizonyultak vendéglátójuknál, a Rayo Vallecanonál. Az előbbi meccsen Messi büntetőből, míg az utóbbinál Griezmann találata döntött.

A 23. Team of the Week kerete a hétvége után az alábbiak szerint alakult:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!