Az ezüst kártyás Piatek fejlődött a legtöbbet a Seria A Winter Refresh keretében!

Az ezüst kártyás Piatek fejlődött a legtöbbet a Seria A Winter Refresh keretében!

Egy nap ugyan kimaradt, de az EA nem felejtette el, hogy maradt még hátra néhány top bajnokság, akik ugyanúgy megérdemlik a Winter Refresh-t. A Premier League és a Bundesliga után az olasz csizma is szebben fénylik, megjött a 23 fős keret, akiket megerősített némiképp a kiadó.

A szezon végén valószínűleg bajnoki címnek örülhet majd a Juventus (13 pont előnnyel vezetik a tabellát), de előtte még három futballistájuk új kártyát is kapott. Talán egy picit érdekes, hogy a hátsó alakzatból választottak játékosokat, hiszen egy kapus - Szczesny - mellett két hátvéd - Chiellini, Cancelo - kapott nagyobb Ratinget. Talán az is egy picit meglepő, hogy nem egy középpályás vagy támadó az első ebben a tekintetben, hiszen az öreg hölgy veterán hátvédje lett csak egyedül 90-es. Viszont míg Chiellini fizikálisan is jobbá vált (82->84), addig például Koulibaly passzolás tekintetében fejlődött (46->49). Érdemes tehát alaposabban megnézni majd a statisztikáikat.

A legtöbb pluszt az eddig ezüst kártyával rendelkező Milan csatára, Piatek kapta a keretből, az ő OVR Ratingjét 70-ről 76-ra (arany lap lett) növelték. A tavalyihoz képes a 2019-es év fergetesen indult számára, 4 mérkőzésen 4 gólt szerzett, és a Roma ellen az ő találatával szereztek egy pontot. Mögötte Andersen a Sampdoriából kapott még bónusz 5 pontot.

A 11 klubot érintő 23-as keret a következő:

Az előző értékeiket az alábbi táblázatban az újakkal is összehasonlíthatjuk:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!