ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 21. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 21. rész

League of Legends - Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.
01Demacia hadserege viszonylag kis létszámú a többi valorani sereghez képest, de rendkívül jól képzett és jól szerelt.demacZaunban sokan istennőként tisztelik Jannát azóta, hogy egy piltoveri katasztrófa során számtalan életet megmentett.

Bilgewater lakói nagy tiszteletben tartják a mélységi szörnyeket. Még a pénzüket is aranykrakennek és ezüstkígyónak hívják.asdqawrShaco egy réges-rég készített, elátkozott marionettbábu.shahaSoraka látja a lehetséges jövőket, és néha útmutatást ad egyeseknek, hogy beteljesítsék a sorsukat.

Ornn kovácsolta a Howling Abyss-t és a felette lévő hidat egyaránt.trzutuztiNunu és édesanyja, Layka, a Notai tagjai voltak, mely egy nomád frejlordi törzs amit Anivia is imádott.iuoBrand külsője valószínűleg Ignus által volt inspirálva, a Planescape: Torment-ből.ghmggA solarik a Napot imádják, és minden más fényt alsóbbrendűnek tekintenek. Az ő vallásuk uralja a Targon-hegy számos kultúráját.wqewqrtgfdfgdAnivia, Ornn és Volibear az ősi Freljord három félisten testvére.hgjkhgjhggjhgHa van saját érdekességed, amit szeretnél, hogy megjelenjen a sorozatban, küldd el nekünk a huzsi@esport1.hu e-mail címre!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.