Az utóbbi hetek 0-6-os teljesítménye után komoly változások várhatóak a Misfits háza táján!

Az utóbbi hetek 0-6-os teljesítménye után komoly változások várhatóak a Misfits háza táján!

League of Legends - Nagyon rosszul döcög az utóbbi hetekben a Misfits szekere, pedig az első két hétben nem így indultak.

A szakasz elején több szakértő is elég sokat várt az új Misfits felállástól, én magam egy kicsit szkeptikusabb voltam. Az első két hét teljesen rácáfolt az elvárásaimra és a Misfits kőkeményen megindult, az első hetet veretlenül zárták, a második hetet pedig 1-1-ben. Innentől kezdődtek a gondok is, ugyanis az első két heti három győzelem után mindössze a Fnatic-ot tudták megverni a harmadik héten, azaz itt is 1-1-et produkáltak és azóta csak veszítenek. Technikailag 4-2-es mutatóról estek le 4-6-ra, vagyis az utóbbi négy meccsüket elbukták.

01

Hiába a hosszútávú együttműködés a LEC-ben és a kiesés veszélyének eltörlése, egy olyan múltú szervezet, mint a Misfits nem engedheti meg magának ezt a teljesítményt. Legutóbb például a Rogue-tól is kikaptak, akik ellenük szerezték meg az első győzelmüket a LEC-en, vagyis még az utolsó helyen álló csapatok is képesek legyűrni a nyulakat. A csapat azonban nem a játékosokban kereste, illetve találta meg a hibát, sokkal inkább a háttérstábban.

"Kedves Misfits Gaming rajongók

Túlléptük a LEC tavaszi szakaszának felezőpontját és nem vagyunk elégedettek a teljesítményünkkel az utóbbi pár hétben. Minden egyes vereség mélységesen fáj, főleg mikor tudjuk, hogy ennél többre is képesek lennénk.

A vereségek során a csapatok leginkább a fájó pontokra koncentrálnak rá, felnagyítják a negatívumokat és demoralizálódnak.

Mi ezt nem fogjuk megtenni. Itt az ideje újrakezdeni, újra koncentrálni és átszervezni.

Strukturális változtatásokat eszközöltünk az edzői gárdát illetően, hogy maximalizáljuk a csapat potenciálját. Szervezetként az a feladatunk, hogy támogassuk és vezessük, valamint neveljük őket a csapaton belüli munkára, hogy az sikerre vezesse őket.

Hussain Moosvi visszatér edzőként a LEC csapathoz, azonnal hatállyal és ő fogja vezetni a csapatot a tavaszi szakasz fennmaradó részében. Lesse Le pedig az új játékosokért felelős rész edzője lesz mind a LEC csapatot, mind pedig a Premier csapatot illetően. Úgy gondoljuk, hogy ebben a szerepkörben tud leginkább kiteljesedni és hogy egyéni szinten foglalkozzon játékosokkal, hogy azok megfelelően tudjanak fejlődni és növekedni.

Lee "PoohMandu" Jeong-Hyeon továbbra is segédedzői pozícióban marad, Rober Yip pedig performance edzőként szerepel tovább.

Mi vagyunk a Misfits és ez nem csak egy név önmagában. Meg akarjuk mutatni a közösségnek és az e-sport szereplőinek, hogy nem maradunk a földön sokáig. Kitartással és küzdelemmel, humorral és sok kreativitással fejlődünk és növekszünk. Reméljük, hogy a továbbiakban is kitartotok a harcunk mellett a Misfits család tagjaként.

Ben Spoont

CEO és társalapító"

Kemény szavak ezek, de talán pont erre volt szüksége a csapatnak, hogy helyreálljon egy ilyen időszak után. A következő összecsapásuk most pénteken az SK Gaming ellen lesz, akik már több nagy nevet buktattak meg idén tavasszal!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!