Pentakill, vérszomjas supprtok, hatalmas outplayek - ez történt az alapszakasz első felében!

Pentakill, vérszomjas supprtok, hatalmas outplayek - ez történt az alapszakasz első felében!

League of Legends - Összesen 8 csapat vágott bele az MNEB K&H LoL első alapszakaszába, nézzük mik történtek eddig, illetve hogy állnak a csapatok!

Igazi vegyes mezőnnyel indult el az MNEB K&H LoL bajnokságának első alapszakasza, a tavalyi osztályozó kupákat követően. Ezt abszolút jó értelemben kell venni, hiszen akadnak az indulók között régi nagy nevek is, mint a RIFT, a WILD, vagy Plague, de teljesen újonc szervezetek is feltűnnek, mint a Mayhem, vagy a CSDT.

Az első héten már rögtön meglepetésekkel kezdtünk, a WILD ugyanis alulmaradt az AGW-vel szemben, míg a THR és a PLG megállíthatatlanul menetelt előre. A RIFT-nek kellett pár hét, amíg kicsit magára talált és jöttek az első győzelmek. Sajnos árnyoldala is volt az első heteknek, legalábbis a csapatok szempontjából. A Mayhem az első héten egy meccset elhozott, de azóta ezt a teljesítményt nem tudták megismételni, míg az OP és a CSDT hosszú hetekig küzdhetett az első nyert meccsükért.

A technika ördöge is közbeszólt a második héten, a kliens gyengélkedett ezért pár meccset el kellett napolni. Ahogy teltek a hetek, egyre inkább kirajzolódott, hogy jelenleg a Plague és a THR dominálják a mezőnyt, így nagy izgalmakkal várhattuk kettejük találkozóját. Ott végül egy szoros meccsen a THR kerekedett felül, megőrizve ezzel veretlenségüket a mai napig, míg a Plague elszenvedte első és eddig egyetlen vereségüket. Szinte minden egyes napra jutott egy-egy meglepetésgyőzelem. Épp ezért mindig volt mit nézni, sosem tudtunk beleunni a papírforma által diktált eredményekbe, azok ugyanis többször nem jöttek be.

Az utolsó hét egyetlen meccsnapja pedig külön izgalmakat tartogatott. Az addig gyengébben muzsikáló csapatok nagyon összeszedték magukat, míg a nagyon gyengélkedtek. Emiatt minden mérkőzés iszonyatosan szorosan sikeredet és bár a többségében végül mégiscsak a papírforma érvényesült, nem sokon múlt, hogy akár máshova kerüljön a győzelem.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.