"Az EA kirabolt..." - bronz kártya eladása után az EA miatt pórul járt egy játékos!

Figyeli az EA a FIFA19 piacot, de nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen algoritmus alapján igyekeznek szűrni a csalókat, azonban ez nem mindig jól működik.

Ha igaz a történet - ha valótlant állítana érdekes lenne ilyennel felhívnia magára a figyelmet -, akkor egy játékost egy hibás ítélet miatt nem kevés coinnal megkárosított az EA.

01

Történt ugyanis, hogy emberünk felfigyelt rá, hogy megvan neki egy olyan Seria A kártya (nem nevezte meg, melyik futballistáról van szó - a szerk.), amely tulajdonképpen kihalt. Kis kutakodás után, egyetlen egyet talált a piacon, és észrevette, hogy max értéken, vagyis 10k coinért árulják. A döbbenetes az, hogy el is vitték ezt a bronz lapot. Miután esze ágában sem volt Seria A League SBC-ket csinálnia, ezért úgy döntött ő is szerencsét próbál ezzel a kártyával és kilistázta ugyanennyiért. Az övét is elvitték.

A csavar viszont ezek után történt. A nap további részében nem tartózkodott otthon, és amikor hazaérve bekapcsolta a konzolját, majd elindította a játékot egy különös üzenet fogadta. Az EA tudatta vele, hogy coin vásárlás miatt az összes eddigiét elkobozták tőle. Ez nagyjából 500 ezer coin-t jelent esetében. Elmondása szerint ebből 270 ezer egy korábbi Pogba lap eladásából jött össze. Ráadásul soha nem játszik Weekend Leaguet és hetente a Division Rivalsből tud 30 ezret szerezni hetente. Úgy fogalmazott Redditen:

"Az EA kirabolt...és coin vásárlással vádolt meg"

A játékos nagyon csalódott és rablásnak tartja, amit az EA leművelt vele. Nem érti, hogy miért jelent gond az, ha egy bronz játékos maximális áron való eladásán nyerészkedik. Egyelőre nincs arról fejlemény, hogy az EA-vel dűlőre jutott-e vagy visszakapja-e az elvesztett coinjait, mindenesetre a közösség neki ad igazat és azt javasolják vegye fel a kiadóval a kapcsolatot és ne hagyja annyiban a dolgot.

Szerintetek kinek van igaza?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!