Cserél a RIFT Esports: Paresz kispadra kerül, az MNEB felállásból pótólják

League of Legends - Nem jött be a csapatfelállás az EBL versenyén, ezért az MNEB csapatból is érkezik a váltás.

A RIFT Esports egyszerre két nagy versenyen is részt vesz. Ezek egyike a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, illetve az Esports Balkan League, ám mindkét helyen két külön felállással próbálkozott, illetve próbálkozik. Az MNEB-en úgy tűnik jobban magára talált az itteni felállás, főleg miután Kubu is beszállt a felső ösvényre és jelenleg 4-3-as mutatóval a 4. helyen állnak a nyolcból.

Az EBL szereplésük azonban már sajnos nem ennyire fényes. Papíron ez a fő csapat, ahol hivatalosan Kubu és Paresz is játszik több külföldi játékossal kiegészülve. Jelenleg utolsó helyen állnak 2-5-ös mutatóval együtt a LevelUP Rhinos-zal és a Crvena Zvezdaval. A csapaton belüli gondokat a szervezet is észrevette, ezért úgy döntöttek, hogy változtatnak. Egyrészről a dzsungelben történik csere, Paresz ugyanis tanulmányai és az érettségire készülés miatt nem tudott elegendő időt szánni a játékra, valamint a csapat gaming házába sem tudott emiatt beköltözni. A RIFT úgy gondolja, hogy ez rányomta bélyegét az összhangra. 

01

Az MNEB-en szereplő RIFT-ből és más korábbi csapatokból is ismert Loxigar ugrik majd be helyette, aki már tudja vállalni a gaming házban lakást is, ettől remélik többek közt, hogy javíthat majd az összhangon. Nem ez az egyetlen pozíció, amin változtatnak. Támogató szerepkörben az utóbbi pár hétben Grisen volt, de sajnos itt sem érezték azt az áttörő sikert, amit kerestek. Emiatt a korábbi support, Rufus tér vissza az alsó ösvényre.


Remélhetőleg ezzel az összeállítással már jobban fog muzsikálni a RIFT az EBL-en is, és sikerül elkerülni legalább a kieső helyet, amire azért még lesz bőven lehetőségük, elvégre most tart a felénél az alapszakasz. Ami pedig az MNEB csapatot illeti, bizonyára Loxigar több játékra szánt idejét sem fogja bánni a hazai csapat a rájuk váró összecsapásokon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!