Nincs meglepetés: Mbappé a király, de a Ligue 1 nem kapott 90-es kártyát végül!

Nincs meglepetés: Mbappé a király, de a Ligue 1 nem kapott 90-es kártyát végül!

A negyedik körben Franciaországba látogatunk és megnézzük, hogy kik lettek a kiválasztottak és mennyivel erősödtek a téli upgrade alatt.

A francia top bajnoksággal, a Ligue 1-el folytatódott az EA Sports Winter Refresh promója. Ezek a világoskék kártyák az őszi és téli teljesítményt követően erősödnek meg. Legalábbis azok a labdarúgók örülhetnek ilyen lapnak, akiket a kiadó kiválasztott eme nemes alkalomból. A gall élvonalból olyan játékosoknál láthatunk Rating növekedést, mint Kylian Mbappé, Ferland Mendy vagy Jonathan Bamba. A top csapatokon kívül persze a többi klubban is igyekezett szép számmal erősíteni a játékosokat az EA.

01

Mbappé amellett, hogy csak egy extra Ratinget kapott, jobb lett a lövése, a passzolása, a cselezése és fizikálisan is fejlődött. Igaz csak néhány ponttal, de már ennyiből is látható, hogy ő a legjobb lap ebben a keretben. Egy másik támadó, Memphis Depay szintén egy extra OVR Ratinget kapott, valamint a PSG védőjével, Marquinhossal is csínján bántak, hiszen 1-1 plusz pontot kapott csak összességében. A legtöbb bónuszt, jelen esetben 5 OVR Ratinget Jonathan Bamba és Youcel Atal kapott. 

A játékosok standard (alap) kártyáit ezek az értékek nem befolyásolják, tehát a Winter Refresh lapokat csak újonnan lehet kinyitni csomagokból. Az IF-ek esetében az a helyzet, hogy akkor upgradelődik, ha az alább látott OVR Ratingek nagyobbak lettek.

A teljes keretet itt láthatjátok:

Itt pedig a korábban megszokott módon összehasonlíthatjátok a régi és az új értékeket:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!