Jelenleg csak két játékmódot akar forgatni a Riot Games

Jelenleg csak két játékmódot akar forgatni a Riot Games

League of Legends - A fejlesztők válaszoltak, hogy a rég nem látott játékmódok visszatérése várható-e egyáltalán.

A Kérdezz a Riottól legújabb részében a főszerep a váltakozó játékmódoké, illetve azok jövőjéről szólt. Nézzük, hogyan is vélekednek a fejlesztők.01A kérdés feléjük úgy szólt, hogy visszatérnek-e még valaha a régebbi játékmódok, mint a Sötét csillag: Szingularitás, a Semmiképp sem Kristályseb vagy a Felemelkedés? Szerencsére minden kertelés nélküli, őszinte választ kaptunk, miszerint nem kizárt, de nem a közeljövőben.

A váltakozó játékmódok nagy részével van egy fő probléma, még pedig az, hogy először izgalmas, aztán nem. A második megjelenés vagy publikálás során tisztán látható, hogy mennyivel kevesebb ember játszik az adott játékmóddal és ez a fejlesztőknek sem jó. Ez egyébként nagy részt azokra a játékmódokra igaz, ahol korlátozott számú hőssel játszhatunk, mint például a Sötét csillag.

Sokszor felmerül az a kérdés is, hogy akkor legalább egyéni játékmódban miért nem érhetőek el. A válasz erre is egyszerű, mert túlzóan nagy költséggel jár egy régi játékmódot megfelelő minőségben újra publikálni. Hisz ha belegondolunk a legutolsó megjelenésük óta rengeteg dolog változott akár csak játékmechanikai szempontból nézve, ami befolyásolhatja a játékmód működését is. 

Amit viszont biztosra tudunk, hogy a Riot Games jelenleg azokra a játékmódokra koncentrál, amik többszörösen is bizonyították, hogy akárhányszor térnek vissza, hű rajongóik mindig kitartanak mellettük. Ilyen például a Nexus Blitz, vagy a most bent lévő Véletlenszerű U.R.F. játékmód is.

Összesítve ez azt jelenti, hogy egyelőre kényszerpihenőn van a többi váltakozó játékmód fejlesztése, de közben olyan újdonságokon is dolgoznak, melyek remélhetőek nagy sikernek fognak örvendeni.

Ti melyik játékmódot hiányoljátok a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!