Micsoda comeback: 28 HP maradt Tyler1-ék Nexusából, mégis nyertek

Micsoda comeback: 28 HP maradt Tyler1-ék Nexusából, mégis nyertek

League of Legends - Nagyon ritkán látni ennyire szoros végjátékot, ahol tényleg nüansznyi dolgokon múlik a meccs sorsa.

Tyler1 már több, mint egy éve visszatért a LoL-os közösségbe. Azóta megjárta már a Challenger top 10-et, műsort vezetett a Riotnak többször is és azért sokat változott a hozzáállása is a játékhoz és csapattársaihoz. Tavaly ő volt a legnézettebb LoL streamer a világon és egyben az egyetlen, aki 20 ezer feletti átlagos nézőszámot tudott tartani az összes streamjén.213Most azonban nem feltétlenül a kitartása, vagy a tudása mentette meg a meccset, sokkal inkább a vak szerencse és apró véletlenek sorozata. Egy elég szoros, több mint 30 perce tartó meccsen már úgy tűnt, hogy mindennek vége, a csapatból csak egy Vladimir volt életben, mindhárom inhibitor romokban és a szuper minionok csak úgy özönlöttek a bázisra. Irelia talán befejezhette volna a meccset, de őt Vladimir letakarította, a minionok pedig voltak olyan kedvesek, hogy inkább a hősöket támadták a Nexus helyett.

Ám ez még koránt sem minden. Nem elég, hogy a fentebbi helyzetet túlélték, majd 8 perccel később már ők ostromolták az ellenfél bázisát! Végül egy utolsó csapatharcot követően az ellenfél Nexusa körül Tyler1 csapata jött ki jobban, bár a streamer belehalt. Ezt követően pedig dőlt a Nexus, ők már nem bízták a véletlenre.

Tyler1 később vissza is nézte a videót lassítva, a Nexus nem több, mint 28 HP-n élte túl az első ostromot és innen sikerült fordítani.

Ritkán lát ilyet az ember, talán a világbajnokságon volt utoljára ilyen szoros mérkőzés a Kt Rolster és az IG között.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!