Vizuális fejlesztést kap a Steam: ezeket a közösségi koncepciókat mi is elfogadnánk

Vizuális fejlesztést kap a Steam: ezeket a közösségi koncepciókat mi is elfogadnánk

A 2019-es évben megújulhat grafikusan a Steam launchere. Nézzünk meg néhány rajongói alkotást!

A Valve 2019-es tervei között szerepel, hogy kicsit ráncba szedjék a Steam kliensét. A hivatalos oldalon már szerepel is egy GIF, ami stilizált formában mutatja, hogy milyen újdonságokra számíthatnunk majd, ha élesedik a vizuális fejlesztés a launcheren belül.

A vizuális frissítés híre természetesen megihlette a felhasználókat is, akik közül többen is nagyszerű látványtervekkel készültek. Az alábbi koncepciók nem hivatalosak, ezért merőben eltérő dizájnnal is előrukkolhatnak a Valve grafikusai, de mi bármelyiket azonnal elfogadnánk.

A tervek között szerepel még a Könyvtár átalakítása, ami a könnyebb felfedezés rendszerének bevezetése, új eseményekre épülő kihívások és még néhány apróság. Összesen nyolc dologgal készül idén a Valve, de a legnagyobb mindenképp a teljes vizuális frissítés.

via Gfycat

Az elmúlt években rengeteget változott a kliens, amiben az avatatlan szem már könnyedén elveszhet. Egy letisztultabb kezelőfelület, miközben a tartalmak változatlanul elérhetőek, valóban hiányzik a világ legnépszerűbb videojáték launcheréből.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.