Casillas, De Jong, Mbabu és a többiek: Íme a Rest of the World téli tuning!

Casillas, De Jong, Mbabu és a többiek: Íme a Rest of the World téli tuning!

Nikola Vlasic és Frenkie De Jong lett az EA legnagyobb kegyeltje ebben a keretben, őket ugyanis rögtön plusz öt Ratinggel ajándékozták meg. Meg is érdemelték mondjuk.

A FIFA 19 Winter Refresh promó egy dolgot biztosan elért, hiszen valamilyen szinten frissítette a játékot. Jó néhány futballista kapott új kártyát, melyen jobb OVR Rating mellett egyes tulajdonságaik is javultak. A legnagyobb bajnokságok upgradelt változatát már láthattuk, most azonban az EA az úgy nevezett Rest of the World keretét is meghatározta. Itt olyan neveket olvashatunk, mint Bruno Fernandes, Matthijs de Ligt vagy De Jong, illetve Casillas. Ebben a 23-as keretben is vannak, akik többet, illetve akik kevesebb pluszt kaptak a szezon első felében nyújtott teljesítményük után.

Közülük viszont senkit nem juttatott el 85-ös vagy ennél nagyobb értékre az EA, így ebből a szempontból azért elmaradnak a topligákban látott frissítéstől. Ezeket az új lapokat csomagokból nyithatjuk majd ki a jövőben, tehát a játékosok alapkártyáira nem lesznek semmilyen hatással.

Íme a Rest of the World feljavított kerete:

Itt pedig a korábbi értékeiket vethetitek össze a most kapottakkal:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!