"Trading tipp, mely heti több 100k coint hozhat..." - egy játékos tanácsa a közösségnek

A tipp, amit megosztott egyre több ember számára jelent extra bevételt, és a visszajelzések alapján valóban hasznosnak bizonyult.

Amióta bevezették az Ultimate Team rendszerét a játékba, mindenki igyekszik a lehető legjobb játékosokat megszerezni a saját csapatába. Egyrészt mert jól mutat egy erős kezdő, másrészt mert egy fokkal könnyebb nyerni velük. Sokféle stratégiát kitaláltak már rá, hogy miként lehet így vagy úgy extra coinra szert tenni, –de most egy olyat találtunk, mely ugyan nem feltétlenül termel milliókat rövid idő alatt, de azért pofás kis hasznot jelenthet hosszú távon.

  • Az úriember leírása alapján ezt csak PS4-en tesztelte le, így kihangsúlyozzuk, hogy Xbox-on ugyanígy működik.

Először is szükségünk lesz a Web vagy a Companion App-ra, aztán otthonuktól távol, mondjuk iskolában vagy munkahelyen is figyelhetjük a változásokat.

  • "A jövedelem attól függ, hogy mennyit fektetünk be, illetve a futballistán is múlik. Több, mint 100 kártya lehet a klubunknál, ezért nem kell aggódni. Valójában hetente körülbelül 300k-400k körüli haszonra teszek szert, ha ezt napi 3-4 órán át figyelem és csinálom."

Másodszor lássuk pontokba szedve, hogy mit is kell tennünk.

  1. Keressünk egy non rare gold (nem ritka arany) játékost. Ne legyen nagyon keresett, mivel akkor harcolnunk kell érte és sokat licitálni. Példának okáért itt van Ranocchia. Egy CB az Inter-ben, olasz is, így mindig el lehet adni. Az ára a hétvége és kedd-csütörtök között 1,5k-ra emelkedik a Squad Battles és a WL jutalmak érkezésének köszönhetően.
  2. A legalacsonyabb bid (árajánlat) mellett vásároljunk belőle sokat. Emberünk beszerzett belőle vagy 90-et, melyekért egyenként 400-450-et fizetett.
  3. Ezzel a többi vásárló kerül hátrányba, hiszen ők dupla vagy tripla árat fizetnek érte, ha nem hétfőn és csütörtökön akarták Ranocchia-t.
  4. A többi hétköznap alkalmával nézzük meg az árát, és már látni is fogjuk, hogy legalább 1.3k-ra emelkedik, de lehet ez a maximum 2k is, ha egy SBC-hez felhasználható. Itt maximalizálhatjuk a profitunkat.

Miért non rare gold játékos?

  • Sokkal több rare (ritka) kártya van a piacon a promó és a jutalom pakkok miatt, melyekből leginkább rare gold játékosok esnek.

Van esély arra, hogy coint veszítünk?

  • A legalacsonyabb bid (árajánlat) - vagy egy picit felette - értékén vásárolunk, és csak a reward (jutalom) napokon tesszük mindezt, hétfőn és csütörtökön. Ez azt jelenti, hogy nem sújt majd az EA tax (adó), még akkor sem ha 500-ért veszel, majd 600-ért eladsz. Ezért mondhatni, hogy a microtrading nem gyorsabb, viszont biztonságosabb megoldás.

Tilthatnak a piacról?

  • Ezek non rare gold kártyák, az EA pedig nem feltétlenül figyeli őket, de fontos, hogy ne mindig max értéken akarjuk eladni őket és ne próbáljuk meg felvásárolni az összes piacon lévő lapot.

Hogyan döntsünk a játékosról?

  • Figyelni kell a piacot vasárnap és szerdán, így kapunk egy max körüli értéket a non rare gold játékosokról. Aztán hétfőn és csütörtökön már mehet is portéka beszerzése. Ügyeljünk arra, hogy nem kapcsolódik a játékos egy heti SBC-hez, mert az veszteséget jelenthet, ha az SBC-t törlik.

Ismerős a microtrading, de mi ebben az újdonság?

"Sok embert láttam, hogy a rare gold játékosokkal próbálta ugyanezt megcsinálni és eléggé szenvedtek. Például ott volt a Kagawa szitu (Mikor a kiadó egy csomó 1k értékű ilyen lapot kidobott). Az EA tax (adó) miatt sem kedvező, de bezavarnak a Lightning Roundsok és a promók is. Továbbá a többi kereskedő sincs rád jó hatással...és még sorolhatnám. Viszont a non rare játékosokkal nem törődnek ennyire és az EA sem foglalkozik velük."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!