Hirdetés

Rekordszámú mérkőzéssel tér vissza ezen a héten az MNEB K&H LoL bajnoksága

League of Legends - Kedden és szerdán ezúttal kivételesen nem négy, hanem rögtön öt mérkőzéssel tér vissza az MNEB K&H LoL bajnoksága.

Hirdetés

Egy hetes szünet után folytatódik az MNEB K&H LoL bajnoksága! Mivel korábban voltak elmaradt mérkőzések a kliens hibája miatt, ezért ma és holnap összesen 5-5 mérkőzést játszanak le a játékosok. Emiatt a meccsek is egy órával korábban, azaz este 6-kor kezdődnek majd a megszokott helyen, vagyis a Magyar LoLTV Twitch csatornáján!

Watch live video from MagyarLoLTV on www.twitch.tv

Nézzük meg mindkét nap beosztását és röviden azt is, hogy melyik meccstől mit várunk!

Feburás 26 - Kedd

WILD vs CSDT - 1:0

Ha az MNEB-et nézzük, a WILD egyelőre a középmezőnyt erősíti, de az EBL szereplésük alapján, ahol elsők, ez a mérkőzés nem kellene problémát jelentsen. Még mindig nem érték el azt a szintet, amit várunk tőlük, de ha valamikor, akkor most lenne itt az ideje, hogy bizonyítsanak.

MAY vs OP - 0:1

Ez egy érdekes találkozó lesz, mivel mindkét gárda egy-egy győzelemmel rendelkezik eddig. Az OP az utóbbi időben viszont egyre több életjelet mutat, mióta Latte megérkezett. Ami a Mayhemet illeti, szinten minden mérkőzésükben ott van a győzelem lehetősége, de mid game-től ez valahogy elveszik.

THR vs AGW - 1:0

A THR most újított be egy dzsungelest Rabbano személyében, aki eddig az AGW-t erősítette. Érdekes lesz így a meccs, de mivel a THR Hipoooo-val is dominált, aki köztudottan topos alapvetően, Rabbanoval kiegészülve szinte biztos, hogy győzelmet arat.

PLG vs RIFT - 1:0

A PLG a másik olyan csapat a THR mellett, akiken eddig nem sokan találtak fogást. A RIFT is magabiztosabban szerepelt az utóbbi hetekben, de az igazi áttörés még várat magára. A RIFT okozhat ugyan meglepetést, de valószínűbb, hogy a PLG a megszokottan összeszedett játékával ezt behúzza.

MAY vs CSDT - 1:0

Ismét egy olyan összecsapás, ahol a tabella alján lévő csapatok csapnak össze. A két ötös közül mégis inkább a Mayhemet érezzük esélyesebbnek, már csak azért is, mert itt több veterán található, akik már pár csapatot és versenyt megjártak.

Február 27 - Szerda

THR vs RIFT - 1:0

Mivel keddre a PLG győzelmét jósoltuk meg, valószínűleg a THR is megtalálja azokat a pontokat, ahol a RIFT megfogható. Egyelőre nem sok jelét látjuk annak, hogy a THR gyengélkedne, bár az utolsó héten eléggé felemás játékot mutattak. Még egy ilyen teljesítményt azonban nem valószínű, hogy megengednek maguknak.

MAY vs OP - 0:1

Megint egy alsóházi összecsapás, ahol nehéz lenne egyértelmű győztest hirdetni. Bízva az OP felfele ívelő lendületében arra számítunk, hogy ezt a meccset ők nyerhetik meg, a Mayhem oldalán bőven vannak még hibák, amiket ki lehet használni.

PLG vs RIFT - 0:1

Kedden is találkoznak a csapatok, nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy az esetleges vereségekből a RIFT sokat fog tanulni és az utolsó eheti találkozóra összeszedi magát, meglepve ezzel a PLG-s srácokat. 

WILD vs CSDT - 1:0

Hasonló eredményt várunk, mint az első nap első meccsétől, mivel kétszer is találkozik ez a két gárda. Túl sok magyarázatot talán itt sem igényel a jósolt végeredmény

THR vs AGW - 0:1

Végezetül egy újabb rematch érkezik; itt sem várunk sok változást a keddi találkozóhoz képest.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?