Mindent a házi kedvencekért: Trick2g több milliót gyűjtött egy állatmenhelynek!

Mindent a házi kedvencekért: Trick2g több milliót gyűjtött egy állatmenhelynek!

League of Legends - A megosztó stílusú streamer ezúttal is egy igencsak nemes ügyért küzdött, egy menhely számára gyűjtött jótékonysági streamen.

Mindig öröm látni, ha egy nagyobb streamer egy nemes ügyért küzd. Ezúttal Trick2g döntött úgy, hogy jótékonysági streamet tart, ezúttal egy állatmenhely számára! Ráadásul Trick2g-nek ez már nem az első és nem is a második ilyen streamje, rengetegszer tart jótékonysági streameket, ahol minden befolyó összeg természetesen nem nála landol.
213
A mostani stream célja a Richmond SPCA számára minél több pénzt gyűjteni, akik gazdátlan házi kedvencekkel foglalkoznak. Sajnos nagyon sok állat tölti menhelyen napjait, ahol természetesen az elsődleges cél, hogy szerető gazdikat találjanak nekik. Azonban, mint minden hely, ehhez is pénz kell a fenntartáshoz és ehhez járult hozzá Trick2g, ráadásul nem is kevéssel. 

Összesen tehát több, mint 16 ezer dollárt, azaz nagyjából 4,5 millió forintot gyűjtött össze a menhely számára, pusztán azzal, hogy adta önmagát és a tőle már megszokott, igencsak szórakoztató LoL streamjét.

Mi sem lenne egyébként találóbb hozzá, mint egy menhely, elvégre a LoL-ban is a három kedvenc karaktere mind köthető egy, vagy akár több állathoz. Volibear egy medve, Nasus egy hatalmas kutya, Udyr pedig mikor milyen kedve van, lehet tigris, teknős, szintén medve, vagy akár egy főnix is.

Őszintén le a kalappal előtte. Trick2g már hosszú évek óta a LoL közösség egyik kiemelkedő személyisége és nem rest ismertségét, valamint nézettségét a megfelelő célra felhasználni és segíteni, ahol csak tud.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.