Hét egyszerű tipp a hatékonyabb támadásokhoz a Reason Gaming profijától

Hét egyszerű tipp a hatékonyabb támadásokhoz a Reason Gaming profijától

A gólszerzés még sosem volt ennél egyszerűbb, de azért nem árt gyakorolni is a játékban.

Akima "Fully" Byron egy ideje már professzionális FIFA19 játékosnak számít. Az ősszel új fejezet indult karrierjében, miután leigazolta őt a Reason Gaming együttese, akikkel a Gfinity Elite Series bajnokságában vesznek részt. Ugyan a FIFA19-ben sokszor a szerencse is sokat számít és van, hogy az istenek sem akarják a hálóban látni a labdánkat, de azért van néhány tipp, melyet megosztott a Dream Teammel Fully, amivel besegíthetünk a győzelem eléréséhez.

1. Formáció

  • A 4-2-3-1 az egyik legjobb a támadások alkalmával, mivel széltében bejátszhattuk a pályát, ezért könnyebben kerülhetünk az ellenfél védelme mögé. A másik fontos dolgot, hogy a hosszúra ívelt labdákra is lesz érkező ember.

2. El Tornado

  • Az El Tornado egy 5 csillagos skill, melyet az L1/LB lenyomása mellett villámgyorsan abba az irányba húzzuk a jobb kart, amerre néz a játékosunk, majd rögtön 90 fokkal módosítva megtesszük ugyanezt.

3. Ha az ívelés elsődleges, az időzített fejes a kulcs

  • Lehet szeretni vagy sem, de a Timed Finishing opció rendkívül fontossá vált a FIFA19-ben. Egy jól eltalált labda nagyban megkönnyíti a gólszerzést, legyen szó lövésről vagy fejesről. Sokan csak arra törekednek, hogy lábbal megoldják valahogy a feladatot, pedig a levegőben is nyerők lehetünk. Nem árt sokat gyakorolni, hiszen a lövés gomb első megnyomása még csak az erejét tölti, és a második megnyomás számít majd igazán milyen pontosak is leszünk.

4. Timing low driven shot

  • Ez az egy mechanika már magában különbséget tehet győzelem és vereség között. A FIFA19 megérkeztével a driven shotot csúnyán nerfelte az EA, de azóta már könnyebben hozzáférhetünk ehhez a technikához. Amikor csak tehetjük ezt is gyakoroljuk.

5. Indítás

  • Mikor nálunk van a labda, az L1/LB használatával beindíthatjuk azt a játékost akinek az irányában állunk/futunk (nem őt irányítjuk). Ez leginkább szélső támadók esetében nagyon hasznos, hiszen ha van terület előttük és oda befutnak, akkor könnyű dolgunk van megjátszani őket, mellyel már előnybe is tudunk kerülni.

Fully has been killing it since the release of FIFA 19
Fully nagyon magabiztos mostanában

6. Crossing

  • A széleken a levegő királyait használd ST játékosok helyett (Ronaldo vagy Ibrahimovic). Az ívelések (crossing) segítségével lehet a legkönnyebben gólt szerezni mostanában, szóval érdemes átgondolni a kezdőnket és belepakolni néhány magasabb vagy jó jumping értékkel megáldott játékost.

7. Skill moves

  • Az olyan ellenfelekkel szemben, akik a saját tizenhatosuk körül védekeznek a Skill move-ok lesznek a legjobb barátaink. A drag back például kifejezetten hasznos ilyen szituációkban.

Két része van ennek a cselnek. Az első része az maga a drag back, melyet az L1/LB nyomvatartása mellett a bal kar hátrahúzásával érhetünk el, a második része pedig, hogy megválasszuk melyik irányba fejezzük be a mozdulatot. Ez lehet jobbra vagy ballra, illetve előre és hátra is. Ezzel rávehetjük az ellenfelünket, hogy megpróbáljon szerelni, viszont ha nem sikerül neki a cselünk miatt, akkor előnybe kerülünk, ráadásul egy rosszul irányzott belépő büntetőt érhet a javunkra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!