Hirdetés

A RIFT és a PLG parádés találkozót hozott össze, két Baront is elloptak egy meccsen!

League of Legends - Minden kétséget kizáróan a Team Plague és a RIFT Esports összecsapása volt a nap mérkőzése, de ne rohanjunk ennyire előre!

Hirdetés

Az egy hetes szünetet követően tegnap ismét elindult, illetve folytatódott az MNEB K&H LoL bajnokság alapszakasza, ahol ezúttal a megszokott négy helyett öt mérkőzést is végigizgulhattunk, mivel be kellett pótolni pár elmaradt találkozót. Nézzük milyen eredmények születtek és mik voltak a legizgalmasabb pillanatok!

WILD vs CSDT - 1:0

A vadak és a cápák összecsapása nyitotta a napot. A CSDT-nél Frost ezúttal kihagyta a meccseket, helyette Kádár ugrott be a dzsungelbe. Viszonylag gyorsan megszerezte az előnyt a WILD, a 10. percnél már több, mint 3000 arannyal vezettek. Nem volt nagyon olyan ösvény, ahol jobb helyzetben lettek volna a CSDT-sek. Még a szerencse is Sanyáéknak kedvezett, két pokoli sárkány is érkezett, melyeket szorgosan begyűjtöttek, emellett mindhárom külső tornyot is elhozták, az egészet pedig egy hírnökkel koronázták meg. Ezúttal tényleg azt a WILD-ot láthattuk, amit a szezon eleje óta vártunk és a meccs alig 20 percig tartott. A korai előnyöket kihasználva tökéletes mérkőzéssel nyertek a vadak, egyetlen egy gyilkosságot, tornyot, vagy sárkányt sem adtak át.

MAY vs OP - 0:1

A két alsóházi csapat teljesen más lendülettel érkezett a találkozóra. Az OP éppen felfele ívelt legutóbb, míg a Mayhem továbbra is gyengélkedett. Kaotikus harcokkal kezdődött a mérkőzés, de ezekből általában az OP jött ki jobban és Nolph még solozott is egyet topon Kopifox ellen. Az aranyelőny korán az OP-hoz került, de azért a MAY próbált ellenállást tanúsítani. A gyilkosságok és az arany mellé azonban lassan tornyok is érkeztek Ned Julpiékhoz, a sárkányokról nem is beszélve. A 20. percben már 8 ezer körül vezetett az OP és nem is nagyon hagyott lehetőséget a visszatérésre. Ekkora előny mellett már megállás nélkül ostromolhattak, a bázis pedig lassan, de biztosan elfogyott a MAY talpa alatt.

THR vs AGW - 1:0

Ez a találkozó leginkább Rabbano csapatváltása miatt volt érdekes, hiszen az AGW-ből igazolt a THR-be. A meccs elejét rögtön egy kettős gyilkossággal kezdte és még Benzzéket is kisegítette. Jarvanjával mindenhol próbált besegíteni, ez rendre össze is jött neki. Az általa szerzett előnnyel pedig már az ösvényesek is bátrabban vághattak bele a harcokba. Ugyan kétszer is hibázott a THR, amit az AGW megbüntetett és Rabbano megölésével egyből a Baronra mentek. Ezt megszerezték, de a THR ellentámadásra nem kellett sokat várni, azonnal elvesztettek három embert. Tornyokat azonban a két megmaradt Baronnal sem tudtak nagyon dönteni, túl nagy volt a THR előnye és a 31. percben már a Nexust döntötték be.

PLG vs RIFT - 0:1

Az egész napon mindenképp ez volt a legizgalmasabb meccs. Két olyan csapat nézett szembe egymással, ahol a papírforma szerint a PLG volt az esélyesebb, de a RIFT-esek máshogy gondolták ezt. Topon sokat várhattunk a mostanában erős Yoricktól, viszont Kubu Jax-e több, mint felvette ellene a kesztyűt. A korai hátránya ellenére vissza tudott térni a meccsbe és egy idő után Frather már nem sokat tudott kezdeni vele 1 v 1-ben. Ettől függetlenül pár előnyös csapatharcot követően a PLG egészen az inhibitorig ment, de befejezni még nem tudták a bázist. A meccset azonban ezúttal leginkább DareDévil döntötte el, kétszer is. Hiába a PLG jó játéka és előnye, a Baron nem hozott szerencsét nekik. DareDévil először a 26. percben lopta el Smite megléte nélkül, ezzel pedig időt nyert csapatának, hogy visszatérhessenek. Jó pár perccel később pedig ugyanezt a bravúrt megismételte, igaz ekkor már belehalt. A második Baron nyomásával már nem tudott mit kezdeni a PLG, a RIFT pedig nem sokkal később be is tolta a bázist.

MAY vs CSDT - 1:0

A napot végül egy újabb alsóházi találkozóval zártuk. A MAY az első vereség után összekapta magát, ráadásul topon egy Heimerdingert újított be Kopifox. Becsület Sionját ez láthatóan meglepte, meg is halt egyszer soloban ellene, de később sem volt sokkal jobb dolga. A Mayhem egy igazi vérfürdőt tartott ezúttal, Domee-vel az élen. Rek'Sai választása 14 percnél már 9 gyilkossággal rendelkezett, Kopifox is büntetett Heimerrel, egy szóval minden összejött chrisieéknek, míg a másik oldalon pont az ellenkezője volt elmondható. A 16. percben már több, mint 10 ezer arany lemaradása volt a CSDT-nek. Egyértelműen látszott, hogy melyik csapat van előnyösebb helyzetben, a MAY pedig nem is húzta túl sokáig a meccset. A Baron megszerzésével a 29. percben el is döntötték a találkozót.

Ha lemaradtatok a mérkőzésekről, alább bepótolhatjátok őket!

Watch VISSZAJÁTSZÁS - MNEB K&H League of Legends Bajnokság, . Mérkőzésnap 9. forduló (Bo1) | HUN from MagyarLoLTV on www.twitch.tv

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?