Az AOC is ott lesz az IEM Katowice majorön

Az AOC is ott lesz az IEM Katowice majorön

A legújabb AOC monitorokat a G2 Esports CS:GO csapata mutatja majd be!

Az IEM Katowice major nem csak a legjobb CS:GO csapatokról szól majd a következő napokban, de a világ egyik legnagyobb monitorgyártója, az AOC is bemutatja majd a G2 Esports csapatának segítségével legújabb gamer monitorát. Érdemes figyelni az eseményeket, mert a legutóbbi G2 monitor is kiválóra sikerült és úgy tűnik, hogy a közös munka még csak most kezd igazán beérni.

G2 Esports a CS:GO Major Bajnokságon

A G2 Esports odateszi magát az ez évi Intel Extreme Masters rendezvényen. A berlini csapat nem csupán a rajongókat fogja üdvözölni a standján, ahol megtekinthető lesz a nemrég piacra került AOC G2590PX/G2 gaming monitor is. A G2 Esports játékosai a rajongóikkal is találkoznak és amikor ellátogatnak az AOC és az Alsen standjára, csatlakoznak egy élő Q&A eseményhez is.

 Játék profikkal

Mindezek mellett, az AOC és az Alsen a teljes IEM alatt események egész sorával készül a standján. Pénteken a látogatók tesztelhetik CS:GO képességeiket 5-5 ellen mérkőzéseken olyan neves lengyel játékosok ellen, mint Piotr “morelz” Taterka és Paweł "innocent" Mocek. Artur “IceFire” Klimowski az Alsentől minden fenegyereket meghívott arra, hogy a standon vele együtt bemutassák menő játék közbeni táncmozgásaikat. A résztvevők a Fortnite Challenge rendezvényen próbára tehetik építési, versenyzési és lövési képességeiket is.

 Az esemény szombaton kezdődik egy exkluzív Rainbow Sixszel: A lengyel PACT profi csapat kiválasztott nézőkkel méri össze az erejét, valamint lesz a színpadon CS:GO és Fortnite akció is. Továbbá bátor FPS játékosok 1-1 elleni játékokba ugorhatnak be Quake bajnokok, vagy más résztvevők ellen. Sőt mi több, a résztvevők találkozhatnak Arquellel az influenszerrel. Vasárnap az RTS rajongók StarCraft 2 torna 1-1 elleni küzdelmeiben megkaphatják amiért fizettek.

 

AOC AG251FZ és AG273QCG


Az Alsen standján az összes gaming akcióhoz az AOC AG251FZ e-sport modellje kerül bevetésre, amely egy 240 Hz-es képfrissítési sebességű, FreeSync, 1 ms-es reakcióidejű monitor, beállítható magasságú, billenthető, dönthető és elforgatható lábazattal.

A helyszínen a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az AOC vadonatúj AG273QCG gaming monitorával. Az AGON 3 sorozatba tartozó monitor elegyíti a már bevált teljesítményt a modern esztétikával, prémium 2560 x 1440 WQHD felbontással, G-Sync-kel, 1 ms-es válaszidővel és 165 Hz-es frissítési rátával.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!