Kalandra hív a messzeség: bemutatták a legújabb Pokémon játékokat

Kalandra hív a messzeség: bemutatták a legújabb Pokémon játékokat

Leleplezte a Nintendo a legújabb Pokémon játékát. 2019 végén jön a Pokémon Sword és Shield!

A Let's Go Eevee és Let's Go Pikachu után nem pihen a GameFreak és a Nintendo. A legújabb Pokémon játékok már a célegyenesben vannak, ugyanis 2019 végén jön a Pokémon: Sword és Pokémon: Shield!

 

A kalandjaink helyszíne ezúttal Galar lesz, ahol ismerős mechanikák, játékmenet és animációk várnak ránk, azonban minden más megújul. Teljesen új generációs Pokémonokat gyűjthetünk be, harcolhatunk velünk és fedezhetjük fel a változatos helyszíneket, legyen az egy nyüzsgő metropolisz, vagy a jeges fennsíkok kietlen pusztasága. Hű társunkat ezúttal is a játék elején kiválaszthatjuk három Pokémon közül.

Grookey, a majomszerű fű Pokémon, Scorbunny, a tüzes nyúl, vagy Sobble a vízi négylábú próbálja elnyerni a játékosok szimpátiáját, de nagyon nehéz eldönteni, hogy melyikük az aranyosabb. A traileren kívül más információt egyelőre még nem szivárogtattak ki a játékról, de azt tudni, hogy nem csak ez a projekt fut. Teljesen logikus, hogy meglovagolják a Pokémon hype-ot a japán anyavállalatnál, mivel a Detective Pikachu várhatóan tarolni fog a mozikban.

 

A Pokémon: Sword és Shield várható megjelenése 2019 végére tolódhat, de pontos részleteket és árat még nem tudni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!