Speciális mez jár az LSD trió Squad Battles kihívásáért

Speciális mez jár az LSD trió Squad Battles kihívásáért

Három előadóművész is összeállított egy csapatot, melyet most bárki legyőzhet a különleges jutalom fejében.

Labirinth, Sia és Diplo triója ismerős lehet nektek. Három zenészről van szó, bár némi különbség azért van köztük. Egyrészt Labirinth brit, másrészt dalszövegíró és rapper hírében is áll. Producerként kezdte pályafutását, míg Simon Cowell fel nem figyelt rá és felkarolta, mint énekest. Diplo egy amerikai DJ, míg Sia egy ausztrál énekesnő, aki a 90-es években kezdte pályafutását az acid-jazz zenét játszó Crisp együttesben, és akinek a Chandelier című számát talán mindenki hallotta már. Ebből a három személyből született meg az LSD formáció, és az első néhány videoklipjükben rajzfilm figurákkal ábrázolták saját magukat.

Most a FIFA19 single player módjában, a Squad Battlesben rakhattak össze egy csapatot, melyet bárki legyőzhet. A diadal pedig nem marad jutalom nélkül, hiszen egy speciális FUT szerelés jár érte.

Van ebben az együttesben Ikon, Future Stars, Team of the Week, End of an Era, Flashback, Player of the Month kártya is. Jobban megnézve a kezdőt, akkor láthatjuk, hogy csak olyan futballisták kerülte bele, mint a trió nemzetisége.

Ti tesztek vele egy próbát?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!