Az EA kiosztotta az első 100-as kártyát, de nem CR7 vagy Messi örülhet!

Az EA kiosztotta az első 100-as kártyát, de nem CR7 vagy Messi örülhet!

Most már senki nem mondhatja rá, hogy nem százas!

Az EA Sports nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy együtt ünnepeljen a labdarúgókkal, most éppen Adebayo Akinfenwa-t jutalmazták meg a tökéletes FUT kártyával. A Wycombe Wanderers csatárát egy abszolút 100-as lappal lepte meg a kiadó. Ennél jobb aligha lehetne bárki is a játékba, és valószínűleg az ára az egeket verné és mindenki őt akarná valahogy megvásárolni. Azonban nem kell attól tartani, hogy valaki játszhat vele, ez csak formalitás a cég részéről és nem kerül bele az Ultimate Teambe.

A legmagasabb statisztika egyébként a 99 volt eddig is, viszont csak négy játékos van a FIFA19-ben, aki eljutott ilyen magasságba:

  • Pelé
  • Lionel Messi
  • Cristiano Ronaldo
  • Luka Modric

Azonban a sorozat 26 éves történelmében végre hivatalosan is megszületett az első 100-as minősítés, és ki gondolta volna, hogy éppen a The Beast becenévre hallgató támadót éri ez a megtiszteltetés. Személyesen vette át a kártyát, miután elérte az 1 millió követőt az Instagrammon és mint tudjuk, nagy FIFA-s hírében áll, sőt sokáig ő volt a legerősebb futballista a játékban (Strenght: 97).

A Winter Upgrade során viszont a Frankfurt játékosa, Sebastien Haller 98-as Strengthet kapott, így megfosztotta trónjától a korábbi bajnokot. Azt hiszem csattanós válasz érkezett az EA-től, hogy náluk ki a number one erőember a játékban. Összehasonlítva az ezüst lapjával nem semmi upgradet jelentene ez.

Ti kinek adnátok egy 100-ast - mármint kártyában?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!