Figyelemreméltó MOTM kártyák futottak be, viszont néhányan más pozíciót kaptak

Figyelemreméltó MOTM kártyák futottak be, viszont néhányan más pozíciót kaptak

A hétvége leginkább a hazai kupákról szólt, de ez nem akadályozott meg néhány játékost abban, hogy tündököljön. A spanyol és a holland rangadó is könnyedén dőlt el, járt is lap egy-egy résztvevő játékosnak.

A nemzetközi vagy a hazai kupában nyújtott teljesítményeket látva az EA Sports igyekszik kiosztani a Man of the Match kártyákat. A szokásokhoz híven most is 7 labdarúgó kapott narancssárga lapot a kupában bemutatott szenzációs játéka után.

Azt hiszem az nem igazán volt kérdéses, hogy a spanyol király kupa elődöntőjében a Real Madridot könnyedén legyőző Barcelonából valaki kapni fog az EA-től ilyen kártyát. Sokan inkább Ter Stegennek vagy Dembelének adták volna, viszont a választás a két gólt szerző Luis Suárezre esett.

A másik dél-amerikai, Di María is szárnyal mostanában, hiszen nem ez az első MOTM kinevezése. Ráadásul volt már ő LW, LM és RW is ezeken a lapokon, de most úgy gondolta a kiadó, hogy nem lehetne teljes a repertoár CF nélkül. A kupában a Dijon ellen duplázó futballista valóban csatár poszton lépett pályára a PSG színeiben.

A holland fiatal, Matthijs de Ligt a Feyenoord kiütésében vállalt oroszlánrészt. Az Ajax kiváló védője gólt szerzett és pazarul játszott az egész találkozón.

Rajtuk kívül még említésre méltó a Fiorentinában játszó, jobb szélsőből (RW) csatárrá (ST) avanzsált Federico Chiesa, aki az Atalanta elleni 3:3 alkalmával szerzett gólt és kiosztott egy gólpasszt is. Íme a teljes lista:

A labdarúgók narancs verzióit a kiírás szerint március 6-ig lehet beszerezni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!