Hatalmas kedvezménnyel kapható az ASUS ROG Strix Fusion 500: csapj le rá most!

Hatalmas kiárusításon csaphatunk le az ASUS ROG Strix Fusion 500-ra. Ne hagyjátok ki az akciót!

Az ASUS ROG Strix Fusion szériájának 7.1-es headsetje elképesztő akcióval húzható be a MALL.hu webáruházban. A készlet erejéig csaphattok le az 500-as modellre, ami garantáltan megdobja az élményt, legyen szó a videojátékozásról, a zenehallgatásról, vagy a filmnézésről. 

Ezért az összegért valami hatalmas dobást várhatunk el, mert a 25000-s sávban a HyperX Cloudok viszik a prímet. Az ASUS meghallgatta a játékosok igényeit és egyedi RGB LED-ekkel felszerelt valódi gamer mikrofonos fejhallgatót tett le az asztalra. A színpompa lehet még sokakat nem győz meg arról, hogy megvásárolják a terméket, de a belső tulajdonságok már annál csábítóbbak. A 7.1-es virtuális térhatású hangot, egyedi Asus Essence hangsugárzókon keresztül élvezhetjük, ami kiegészül egy speciális ESS 9018 digitális-analóg átalakítóval, amihez még beépített ESS 9601 erősítő is jár.

A ROG Hybrid fülpárnák nagyszerűen szigetelnek és hosszútávon is kényelmesen illeszkednek a fülre. A számítógépünkkel USB kábellel köthetjük össze, vagyis vezetékes megoldásról van szó.  De miért ennyire csábító vétel 36000 forintért, két év garanciával? A többi webáruházban sokkal drágábban, közel 55000 forintért zsákolhatjuk be a terméket, vagyis a MALL.hu ajánlatával majdnem 20000 forintot spórolhatunk, ami nem kevés. Gyakorlatilag egy Fusion 300 áráért kapunk egy Fusion 500-at.

Mivel a készlet folyamatosan fogy, ezért minél gyorsabban tegyétek a kosaratokba a fejhallgatót, nehogy lemaradjatok az akcióról! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!