Egy hiányzó keresési funkció, melyet imádna a közösség

Egy alapvető ötletet mutatott be egy rajongó a Transfer Market Quality menüpontnál és a közösség nagy része már most támogatná, hogy az EA belepakolja a játékba.

Az Ultimate Teamben elég fontos szerepe van a Transfer Marketnek, vagyis a piacnak, hiszen rengetegen szeretnek kereskedni. Itt tudjuk a kívánt játékost megvásárolni vagy eladni. A név, pozíció, chemistry stlye, ár mellett a nemzetiségét, a ligát és a bajnokságot is meg lehet adni pontosan keresésnél. Emellett van egy olyan pont, hogy Quality. Itt a gold, silver és bronze mellett mindössze gyűjtőfogalmat találunk a speciális lapokra, szóval kicsit többet kell kutakodnunk, ha egy különleges verzióra (TOTW, Rare, UCL, Future Stars stb.) fáj a fogunk.

Ez a FUT kívánság, mely egy kártya típus filter lenne, részletesen kiadná, hogy egy futballista nevének beírása után milyen kártyákkal rendelkezik. Olyannyira pontos lenne, hogy ha több TOTW lapja van valakinek, akkor azokra is külön rákereshetnénk. A példa kedvéért Sterlinggel szemléltetik működés közben:

FUT Wishlist: Card Type Filter for Transfer Market from r/FIFA

Ha nem indulna el a videó kattints a címére

Rengeteg hozzászólás érkezett és nagyon sokaknak tetszik az ötlet. Évek óta szeretné már ezt a közösség egy nagy hányada, ha valami hasonlót megvalósítana az EA Sports, szóval itt az idő, hogy ez alapján beleprogramozzanak egy egyszerű, ám de annál hasznosabb újítást esetleg a következő FIFA-ban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!