Visszacsúszott a Flank, új éllovasa van az MNEB PUBG tabellájának - 5. forduló összefoglaló

Méltó folytatása volt a mai forduló az MNEB PUBG alapszakaszának!

Ma este végre újra belevethettünk magunkat az MNEB PUBG izgalmas mérkőzéseibe, mondhatni sorsfordító meccsekre számíthattunk, ugyanis a csapatokat már csak néhány forduló választja el a rájátszástól. A Flank a negyedik forduló bravúros szereplésének köszönhetően az élre tört, ám előnyük nem volt beérhetetlen, még bárki okozhatott nekik meglepetést a mai napon, és bizony okozott is. Nézzük meg, hogy mi történt az ötödik forduló összecsapásain!

Első meccs

Jól megszokott módon az öreg Erangel fogadta az MNEB játékosokat, kisebb cserék voltak ezúttal is, Jonesy helyett példáu Cucu játszott az első meccsen, Bturbo helyett pedig Senti. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy B3nce múltheti hidegvérű taktikája nagy hatással volt mindenkire, az első mérkőzés végjátékban ugyanis több példát is láthattunk arra, hogy a játékosok megfontolták, kit túrjanak le közelről. A zárópillanatokban a Nice Gaming csapata találkozott az MGFE Spirit játékosaival, illetve Kontival és Krexbexszel. Krexbex sikeresen knockolni tudott egy N6 játékost, ám a pontot végül Konti kapta meg érte, aki egyébként egyedül egészen a második helyig fel tudta juttatni csapatát. Az első helyet végül a Nice Gaming szerezte meg.

Második mérkőzés

A következő mérkőzésen már nem volt a Flanknek ilyen sikerélménye, első csapatként estek ki a meccsről a Nice Gaming jóvoltából. A csata második felében egy gigászi háborút láthattunk a Team Plague és az MGFE Spirit játékosai között, ment az adok-kapok, végül a Plague jött ki jobban a találkozóból. A végjátékban aztán a WSE, az N6, a Grim Ravens és a Fullpactum játékosai találkoztak. A Wonder Stag elég nagy darát kapott, ahogy a Fullpactum is, végül abból a bődületes zűrzavarból a Grim Ravens állt fel győztesen 9 gyilkossággal.

Harmadik mérkőzés

A zárómérkőzésen láthattunk több különleges pillanatot is, Warmash1ne kapott egy félig lehetetlen találatot, flexyt motorról túrták le a TCE játékosai, és nem utolsó sorban egy minimális autósüldözést is láthattunk többek között az iNcentive főszereplésével. A végjátékban aztán négy csapat nyolc játékosa találkozott, ott volt a RIFT Esports három emberrel, a Fullpactum szintén hárommal, a Grim Ravens eggyel és végül az EXE Esport szintén egy játékossal. Fragg3rrnek, amikor már csak ő maradt egy 1v3v3 szituációban, volt egy nagyon jó lehetősége, de végül elkapkodta, így a Fullpactum le tudta őt szedni, majd ezután a RIFT Esports a Fullpactumot.

Az összesítés után kiderült, hogy a Flank visszacsúszott két teljes helyet, a tabella vezetését pedig a Nice Gaming vette át.

Kezd körvonalazódni, hogy kikre kell majd a leginkább odafigyelni, most már ugyanis minden bezsebelt mérkőzés sorsdöntő lehet. Az alapszakaszból még kettő forduló van hátra, azaz mindössze hat mérkőzése maradt mindenkinek a szépítésre. A teljes adást visszanézhetitek az alábbi videóban.

Nézd meg FusionTV1 MNEB PUBG 5. forduló című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az MNEB PUBG mára véget ért, jövőhéten azonban ismét továbbrobog, hogy megtudjuk, kik alkotják az ország leütősebb squadját. Tartsatok velünk akkor is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!