Bemutatta 20 milliós csapatát , de pár olcsó játékost is ajánlott Hashtag.Shaw

Bemutatta 20 milliós csapatát , de pár olcsó játékost is ajánlott Hashtag.Shaw

Nem mindig alakul ki elsőre a tökéletes csapat, Shaw pedig most megosztotta a saját tapasztalatait és ötleteket is adott, hogy kikre érdemes pályázni.

Miután véget ért az atlantai FUT Champions Cup és Alex Shaw, a Hashtag United e-sportolója hazatért és a goal.com készített vele egy interjút. Beszélt nekik a versenyen szerzett tapasztalatáról és az elmúlt hetekben felépített, valamint átvariált csapatáról is.

Először is, a 20 millió coinból álló együttese a következő:

  • Thibaut Courtois
  • Inform Joao Cancelo
  • Baby Icon Rio Ferdinand
  • Team of the Year (TOTY) Raphael Varane
  • TOTY Marcelo
  • Baby Icon Patrick Vieira
  • TOTY Modric
  • TOTY Neymar
  • TOTY Kylian Mbappe
  • TOTY Lionel Messi
  • TOTY Cristiano Ronaldo.

213

Miként alakult ki ez a csapat és milyen tapasztalatokat szerzett az utóbbi időben, az alábbi kérdésekből választ kaptunk rá.

Ki volt az első játékosod? Köré építetted a csapatod?

"Cristiano Ronaldo. A FIFA19 indulása óta megvan, évek óta ő volt a legjobb kártya a játékban, erős, magas, és a lövései nagyon durvák."

Tényleg ő a legjobb?

"Azt kell mondjam, hogy már nem. TOTY Mbappé mindenkit maga mögé utasít, bár CR7 a fejesek miatt még mindig szuper, és ez nagyon fontos a játékban mostanában. Viszont hosszú idők óta a franciával a legjobb élmény játszani és egyértelműen a legkirályabb."

TOTY Modric statjai elképesztőek mégis alig használják. Mi a véleményed?

"Én sem akartam őt beépíteni a gárdámba. Aztán megvettem őt a verseny előtt és beleszerettem. Annak ellenére, hogy az eseményen nem igazán ment vele, Modric az egyik legjobb középső középpályás, akit valaha használtam. A FIFA19 legbrokenebb kártyája, tehát ha van lehetőségetek megvásárolni ne habozzatok. Azt hiszem ő az első, akinek csak 90 feletti statjai vannak a lapjára írva, hihetetlen. Egy dolgot felróhatok neki, mivel alacsony labdarúgóról van szó, de ezen kívül mindent szuperül megold."

Volt olyan akiben csalódtál?

"Kipróbáltam Vinicius Junior (92) Future Stars kártyáját. Ránézésre elég penge, de nálam nagyon gagyi volt. 95-ös dribblingje van, de egyáltalán nem érződött. Lassú, körülményes és Neymar sokkal jobb, mint ő, sőt olcsóbb is. Eladtam inkább és megvásároltam a brazilt."

Változtattál valamit a csapatodon még?

"Ronaldo és Neymar lapjait a TOTY verzióra upgradeltem. Aztán TOTY Ramos-t raktam ki jobb szélre, de azóta már Joao Cancelo futkározik ott. Paolo Maldini helyett pedig Ferdinand került be a tengelybe."

Utolsó kérdés: az olvasók kedvéért, van olyan olcsó játékos, akit ajánlanál?

"Védekezőbb felfogásúak közül Geoffrey Kondogbia és Fabinho. Előre Memphis Depay elég jó választás. A PL-ből pedig Sadio Mané és Leroy Sanéra tenném a voksom. De egyébként bárki, akinek jó pace, dribbling és lövés mutatói vannak."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!