BL csoda: pár perces Tagliafico üzlet CR7 kártyát hozott egy játékosnak

BL csoda: pár perces Tagliafico üzlet CR7 kártyát hozott egy játékosnak

Az amszterdami együttes kedd este a Bajnokok Ligájában igazi szenzációt hajtott végre miután a Real Madridot kiütve jutottak tovább.

Ez a mérkőzés óriási hatással volt a FIFA19-re is. Előzetesen 2-0-ás hátránnyal érkezett a Santiago Bernabéuba az Ajax, de arra talán senki nem számított, hogy kiüthetik a Real Madridot. Nem csak a versenyből, hanem szó szerint, ugyanis a holland klub 4:1-es megsemmisítő vereséget mért a királyi gárdára. Öt játékos osztozkodott a gólokon, betalált Zijes (7. percben), David Neres (18.), Tadics (62.), Schöne (72.) is, míg a spanyoloknál Asensio (70.) tudott csak szépíteni. Összesítettben az Ajax 5:3-al jutott tovább a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. A címvédő Real Madrid kínos búcsúja nem csak a spanyol sajtót, de a FIFA19 piacát is megrázta.

01

Egy játékos a találkozó előtt néhány perccel egy nagyon merész lépésre szánta el magát. Elmondása szerint nagyjából egy millió coinnal rendelkezett és ezt a vagyonát Tagliafico (Champions League Live) lapokba fektette. Majd miután belenézett az összecsapásba és meglátta, hogy vezetést szerzett az Ajax, rögtön a max ár környékén listázta az argentin hátvédet. Elkapkodták, mint a cukrot és körülbelül három perc leforgása alatt több, mint 600 ezres profitot termelt ezzel. Hozzátette, hogy ha kicsit türelmesebb és várt volna még további néhány percet, akkor 200 ezerrel még több bevételt érhetett volna el.

Mindenesetre köszönte szépen a Real Madridnak a vergődését, hiszen ebből a pénzből meg tudta végre venni magának CR7-et.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!