Tetszetős védelem és csatársor érkezett az eheti legjobbakkal

Két topbajnokságban is trónfosztás történhet, így a végjáték különösen izgalmas lesz, pláne ha az egyéni teljesítmények is feljavulnak.

Premier League

Az Everton vendégeként elbukott két pont eredményeképpen a Liverpool elveszítette első helyét a tabellán, miután a Manchester City egy góllal legyőzte a Bournemouthot. A Manchester United Lukaku duplájával az rendes játékidő lejárta előtt egy perccel biztosította be 3:2-es győzelmét a Southampton ellen. Az első hatosból a Tottenham 1:1-et játszott otthon az Arsenal ellen, a Chelsea pedig a Fulhamtől hozta el a három pontot.

Ligue 1

A PSG már megint nyert, egészen hihetetlen. Lassan matematikailag is bebiztosítják a bajnoki címüket. Rajtuk kívül a Lyon kitömte vendégét 5:1-re, itt Dembele tudott duplázni. A Lille egyetlen találatot szerzett és nyert a Dijon ellen.

Bundesliga

A Dortmund 2:1-es vereséget szenvedett Augsburgban, a Bayern München pedig köszönte szépen és kihasználta ellenlábasa botlását. Az 5:1-es bajor győzelem alkalmával Lewandowski két találatot is szerzett, míg Stuttgartban a szintén 5:1-es diadalon Kabak és Zuber tette ugyanezt.

Seria A

Rangadót nyert a Juventus, ugyanis az őket üldöző Napoli otthonából csenték el a három pontot. Az AC Milan egy öngól után örülhetett a győzelemnek, míg a Sampdoria Quagliarella 7 perc alatt lőtt duplájával diadalmaskodott.

La Liga

Az El Clásicon egyetlen találat döntött, Ivan Rakitic a 26. percben döntötte el a mérkőzés sorsát. Tovább tart tehát a királyi gárda mélyrepülése - azóta már ugye az Ajaxtól is megsemmisítő vereséget szenvedtek. Az Atletico Madridban Morata villogott, két gólja három pontot ért.

A teljes keretben viszont nem csak a topbajnokságok legjobbjai kaptak helyet:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!