Hirdetés

Hogyan tudsz regisztrálni a GoodID-ra? Íme lépésről lépésre!

Heldeus | 19/03/12 12:00
Cikk mentése

Szerencsére a folyamat rém egyszerű!

Hirdetés

Nemrég egy nagyon menő újdonságot volt szerencsénk bemutatni a számotokra, weboldalunkon már regisztrálni is tudtok, aminek köszönhetően számos funkció vált elérhetővé: elmenthetitek kedvenc cikkeiteket, tudtok reagálni a cikkekre, hozzászólást írni hozzájuk közvetlenül az oldalon, és persze farmolhatjátok izomból az E1 pontokat, amikkel aztán király nyereményjátékokon vehettek részt.

Az oldalon kétféle módon tudtok regisztrálni, az egyik a hagyományos mód, a másik pedig a GoodID-n keresztül érhető el. EBBEN a cikkünkben részletesebben is megismerkedhettek ezzel a szuper applikációval.

Most pedig nézzük meg, hogy hogyan is hozhatjátok létre a saját GoodID profilotokat, ugyanis ha ezen át regisztráltok, időnként bónuszt kaptok az E1 pontjaitokra!

Az első lépés, hogy keresd meg az alkalmazást az App Store-ban, vagy a Play Áruházban.

Töltsd le, majd indítsd el az alkalmazást.

Ellépve oldalra a következő felülettel fogsz találkozni. Itt regisztrálhatsz a Facebookoddal, Google fiókoddal, vagy pedig megadhatod a nevedet és az email címedet. Fontos, hogy létező emailt adj meg, a regisztrációhoz ugyanis küldenek egy megerősítő kódot.

Ha ez megvan, ellenőrizd az üzeneteidet, a 6 jegyű kód már valószínűleg ott fog várni.

Ennyi is. Ezután már elérhető a saját GoodID felhasználód, amit több tucat weboldalon használhatsz a regisztrációhoz. Az Esport1-es fiókod létrehozásához nincs más dolgod, minthogy beolvasd az oldalon található QR-kódot az applikációval, így pedig már be is léphetsz az oldalunkra, ha pedig telefonon regisztrálsz, akkor még egyszerűbb a dolgod, a GoodID-n belül ki tudod választani az Esport1 oldalát, így pedig QR-kódozni sem kell.

Innen már nem kell mást tenned, mint felvenni a küldetéseket, és élvezni a közvetítéseket! Tekintsd meg részletesen, hogy mi minden változott az oldalon!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?