Hirdetés

Eddig tartott a THR veretlensége, megszületett a második pentakill az MNEB-en!

League of Legends - Az utóbbi hetek meccsei után kezdtek egyre inkább mutatkozni a repedések a THR pajzsán. Tegnap ezt végül sikeresen áttörte egy csapat.

Hirdetés

Hetedik hetéhez érkezett az MNEB K&H LoL bajnokság, ahol mostantól már csak napi három mérkőzés kerül lejátszásra, mivel a CSDT-t kizárták, így az összes meccsük automatikus vereség lesz, azaz egy ingyen győzelem a másik csapatnak.

AGW vs PLG - 0:1

Már az elején előnnyel indult a PLG, az alsó ösvényen nagyon lemaradtak Kiszeék, de igazából az egész pályán csak topon volt némi előny az AGW-nél a Kleptomancy Kennennek köszönhetően. Az első tornyot Caitlyn-ék boton egy kis segítséggel könnyen lőtték ki az AGW alsó ösvény alól. Gyilkosságokban azért tartotta a lépést az AGW, de a célpontokra nagyobb hangsúlyt fektetett a PLG általánosságban.

Ettől függetlenül a Hírnököt az AGW szerezte meg egy kaotikus harcot követően, a mid game-ben többször is ellépte magát a PLG, ezt pedig azonnal büntették Shape-ék. Az aranyelőny nagyjából végig a Team Plague-nél volt, de nem most játszották a legtisztább meccsüket. Egy 3-0-ás cserét követően Malackoék már nyugodtan mehettek a Baronra, egy gyors vásárlást követően egy utolsó ostrommal megnyerték a meccset, Sk1nzor Syndra kábításai sokszor húzták ki csapatát a nehezebb helyzetekből.

THR vs RIFT - 0:1

Induláskor még nem tudhattuk, de ez volt a nap és talán az MNEB egyik legizgalmasabb mérkőzése, már csak azért is, mert a THR mindeddig veretlen volt. A THR azonban két olyan karaktert is bent hagyott, akikkel a RIFT-esek eléggé otthonosan mozognak, név szerint Lee Sint és Jayce-t.

Loxigar eddig 3-0-ás volt ezzel a karaterrel. Ettől függetlenül nem volt egy egyszerű menet a RIFT számára, a THR még mindig a THR, de talán az is szerepet játszott a dologban, hogy a THR pont a legerősebb ösvényét, az alsót nem hasznosította kellően, Benzz ugyanis egy viszonylag passzív Ezreallel érkezett. A célpontok egymás után dőltek mindkét oldalon, a sárkányokra is felváltva mentek a csapatok.

Loxigar a Baront bizonyára csak egy "Viszlát" mondattal hozhatta el, ugyanis kifele menet Smite-olta el a THR elől, miután a kaszások reagáltak a RIFT kezdeményezésére. A Plague ellen is így kezdődtek a dolgok, igaz ott két Baron lopás is kellett. Mindeközben Kubu farmolt szélős ösvényeken, minionokat és tornyokat egyaránt, mint egy gép és több, mint 100 farmos előnye volt Xeanny-vel szemben már a 25. percben.

Nagyon érződött az early-ben az összhang Loxi és Kubu között, egymást segítve vitték a hátukon ezt a meccset. Miután Baronnal ostromolt a RIFT, a THR pánikszerűen kezdeményezett a saját bázisán és bár a kezdeti emberelőny meglett, három ledöntött inhibitorral és a még aktív Baronnal szemben nem bírták tartani a minionokat. A Nexus most először az MNEB-en, a THR oldalán is összedőlt!

WILD vs OP

A nap utolsó mérkőzése a vadak és a One Piece között zajlott. A szezon elején egy sima győzelmet mondtunk volna a vadaknak, ám azóta a WILD többször is botladozott már, míg az OP győzelmi sorozattal érkezett a találkozóra. Ezen a mérkőzésen azonban úgy tűnt, hogy a WILD szorosan megkötötte cipőfűzőjét és botladozásnak nyomát sem nagyon láttuk.

Meight Kassadinját joggal célozta az OP, SanyaDau viszont szó szerint terrorizálta az ösvényeket Xin Zhaojával. Meight 0 1 2-es kezdése nem volt a legmeggyőzőbb, ám ez gyorsan változott, miközben boton Stiles és hextasy párosa is 2v2-ben nyerték a cseréket.

A 10 és 20. perc között 0 1 2-ről Kassadin hirtelen 8 2 2-re váltott, egy fed Kassára pedig kevés jó válasz van. Ha mindez nem lett volna elég, Meight még egy pentakillt is begyűjtött, az OP maximum pislogni tudott. A mérkőzés végül 25 percig sem tartott, a WiLD magabiztos győzelmet aratott!

Ha lemaradtatok volna a mérkőzésekről, akkor azokat alább megtaláljátok!

Watch MNEB K&H League of Legends Bajnokság, 11. Forduló (Bo1) from MagyarLoLTV on www.twitch.tv

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?