Willi Orban is a Bundesliga POTM jelöltjei között!

Willi Orban is a Bundesliga POTM jelöltjei között!

A magyar védőre is szavazhatunk, ha őt gondoljuk a hónap legjobbjának a német bajnokságban!

Ahogyan azt már megszokhattuk, minden hónap elején tudunk szavazni az adott bajnokság legjobbjára. Ez most sincs másképp, az EA hivatalos oldalán a német bajnokság 6 jelöltjeire szavazhatnak a játékosok.

Ez a szavazás számunkra talán most sokkal fontosabb, ugyanis a nemrégiben a magyar válogatottat választó, Willi Orban is ott van a jelöltek között. A magyar védő csapata immáron 7 mérkőzése veretlen, amiből Orban jelentősen kivette a részét. Mitöbb, Szalai Ádám csapata ellen még a kapuba is betalált, a 89. percben egalizálta az eredményt. 

Mellette jelölték még, Julian Brandt-et, Yannick Gerhardt-ot, Vinczenzo Grifot, Marcel Halstenberget, valamint Jerome Roussillon-t is. A közösség szerint a szavazás megnyerésére VfL Wolfsburg bal bekkjének, Roussillonnak van a legnagyobb esélye. Minden lehetőség adott, hogy a játék történetében először láthassunk egy magyar POTM kártyát. A játékostól függetlenül, az SBC megoldásához, biztosan szükségünk lesz egy Bundesliga csapatra, valamint a nyertes játékos köré épített gárdára is. 

SZAVAZNI EZEN A LINKEN TUDTOK. 

Mutassuk meg, hogy mekkora ereje van a magyar közösségnek és legyen Willi Orban Bundesliga POTM-je.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!