Rashford és Tadic hősiessége mellett jött még néhány MOTM lap!

Rashford és Tadic hősiessége mellett jött még néhány MOTM lap!

Az Ajax és a Manchester United ezen a héten valami elképesztő szenzációt hajtott végre, vert helyzetből álltak fel és jutottak tovább a Bajnokok Ligájában.

A FIFA19-hez szépen sorban jönnek az új promók, viszont a Man of the Match kártyák különleges helyet foglalnak a rajongók szívében. Ezek a labdarúgók a remek teljesítményen túl valami fantasztikus dolgot is végrehajtanak egy-egy sorsdöntő mérkőzésen. A lila lap a hősiességet, a többi "pusztán" a mérkőzés legjobbja címet jelenti a BL-ben vagy az EL-ben.

Marcus Rashford a Manchester Uniteddel a 94. percben harcolta ki a továbbjutást több idegenben szerzett találattal a Bajnokok Ligájában a PSG ellen. 2:0-ás vereséget követően sikerült 3:1-re diadalmaskodniuk, méghozzá az utolsó percben kapott büntetővel, Rashford lába pedig nem remegett meg a Parc des Princesben.

Az Ajax szerb középpályása, Dusan Tadic szintén parádézott, hiszen 2:1-re alul maradtak a Real Madriddal szemben egy héttel azelőtt, aztán a Bernabeuban egy csodát láthatott a világ. Tadic vezérletével, aki előbb kiosztott két gólpasszt, majd maga is betalált, 4:1-re kiütötték a király gárdát, egyben a címvédőt és az év egyik, ha nem a legnagyobb szenzációját mutatták be.

A FC Porto sem szeretett volna lemaradni a fentebb említett kluboktól. Az AS Roma ellen kikaptak az odavágón, aztán hazai pályán Moussa Marega megragadta a lehetőséget. Előbb kiszolgálta Soarest, majd ő maga is gólig jutott. A hosszabbításban ugyan Telles végezhette el a továbbjutást érő büntetőt, de egyértelműen a mali származású Marega lopta el a showt.

Az Európa Ligából a megszokott négy játékos is besárgult, de itt most nem rossz értelemben véve:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!