Ez ám a tavaszi ünnep, megjöttek az első karneválozó kártyák!

A legnagyobb futball és karneválnemzetekből álló keret elég erősre sikeredett.

Februárban és márciusban ünnepel az egész világ, mindenfelé karneválokkal mulatják az emberek az időt. A kreativitás, az öröm és az ünneplés bejárja a Földet, és minden régióban másként mutatkozik ez meg. Az EA Sports pedig nem szeret kimaradni az ilyesfajta ünnepekből, ezért kidobták a FUT19-hez a Carniball válogatott csapatot. Különböző nációkból állították össze ezt a keretet, melyet március 8. és 15. között találhatunk meg a játékban, és mellett Prime Icon Moments, SBC és más nyalánkságok is várnak ránk.

The Carniballers

Ebben az együttesben 26 futballista szerepel, méghozzá a nagy karneválokról híres országokból: Brazília (Rio De Janeiro), Franciaország (Nice), Belgium (Binche), Olaszország (Venice), Argentína (Buenos Aires), Egyesült Államok (New Orleans), Spanyolország (Cadiz) és Németország (Köln). Mindegyik labdarugó egy szép kis upgrade-t kapott a játékstílusának megfelelően.

Prime ICON Moments

Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo és Roberto Carlos Prime ICON Moment lapja nyitható lesz ezen idő alatt a csomagokból!

Prime ICON Moments, Flashback & Carniball játékosok SBC-je

A Carniball alatt minden nap lesz egy kiválasztott nemzet és specifikus játékos SBC-ket lehet majd találni.

Összesen 8 ilyen lapot dobnak ki a 14 db Carniball-játékos mellett, akiket a csomagokból szerezhetünk be és további 4-et a Heti Célok segítségével kaparinthatunk meg. További 6 Prime ICON Moments SBC és 2 Flashback kártyát adnak még ki az esemény alatt, és természetesen a híres karneválozó országok valamelyikének szülöttjei lesznek a játékosok.

Squad Building Challenges

Minden nap lesznek még bónusz Player és Puzzle SBC-k is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!