A legritkább és a legtöbb meccset nyert hősök az MNEB-en!

A legritkább és a legtöbb meccset nyert hősök az MNEB-en!

League of Legends - Hét heten és 45 lejátszott mérkőzésen vagyunk túl az MNEB K&H LoL bajnokság alapszakaszában!

Ennyi mérkőzés után bőven volt lehetőség taktikákat és hősöket kipróbálni, amivel éltek is rendesen a csapatok. Láttunk itt már érdekességeket, nézzük mi az amivel a legnagyobb sikereket érték el a játékosok. Ezúttal kissé rendhagyó módon közelítettük meg a dolgot. Amellett, a legjobb winrate helyett most azt néztük meg, hogy darabszámra kivel nyerték a legtöbb meccset, illetve, hogy kik a legritkább karakterek. Érdekes látni, hogy mennyire változik a meta az évek során, ugyanis ezek között bőven szerepel olyan is, aki egykor szinte minden mérkőzésen látható volt. 

Legritkább hősök

Az alábbi 13 karakter tartozik az MNEB legritkább hősei közé. Sok olyan hős volt, akiket csak egyszer hoztak el, de cserébe sokszor tiltottak, így bár meccset tekintve kevésszer szerepelt, de a ligában jelen volt, illetve van. Ez a 13 hős viszont annyira ritka, hogy mindegyiket csak egyszer hozták el a 45 meccs alatt és tiltás sem érkezett még rájuk senkitől. Az alábbi képre kattintva éritek el a galériát az összes ritka karakterrel!

Győzelmek száma

Ahogy említettük, most nem a győzelmi arányokat néztük meg, hanem darab számra a nyert meccseket.



Negyedik helyen áll Lucian és Morgana győzelmek. Mindketten 8-at szedtek össze eddig az MNEB során, azonban Lucian 9 vereséget is begyűjtött mellé, így a győzelmi aránya csak 47,1%, míg Morgana csak 7-et, neki így 53,3%.

Harmadik helyen helyen Ezreal áll 9 győzelemmel, ami mellé társul azért 15 vereség is, így a győzelmi aránya csak 37,5%

Szintén 9 győzelmet lőtt össze magának Kai'Sa is, viszont őt csak 5-öt vesztett el mellette, emiatt győzelmi aránya is sokkal szebb, 64,3%.

A második helyet Sejuani foglalta be magána Bristle-lel együtt. Az MNEB során eddig 10 meccset nyertek együtt, azonban 11-et el is vesztettek. Győzelmi aránya ezért 47,6%-os.

A legtöbb meccset Thresh-sel nyerték eddig az MNEB-en, szám szerint 11-et, és csak ötször vesztettek vele. 68,8%-os győzelmi arányával egyelőre ő a legtöbb sikert elért karakter.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!