Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Windows 10

Lassan eléri a Windows 10-et futtató eszközök száma az egymilliárdot világszerte!

A világ legnépszerűbb operációs rendszere, a Windows 10, újabb mérföldkőhöz érkezett. A Microsoft egyik csoportjának alelnöke, Yusuf Mehdi Twitteren jelentette be az örömhírt.

Világszerte, már több, mint 800 millió eszközön fut a Microsoft Windows 10, vagyis nincs messze a bűvös egymilliárdos küszöb sem, amit könnyedén átléphet a világ jelenlegi legnépszerűbb operációs rendszere. 2017 májusában haladt el a W10 az 500 milliós tábla mellett, azóta megállíthatatlanul tör előre. 2017 novemberében átlépte a 600 milliót a készülékek száma, 2018 szeptemberében már a 700 millión is túlhaladt. Ha így folytatja a tendenciát a Microsoft, 2021-2022-ben ünnepelhetnek a cég dolgozói az 1 milliárdos szalagok alatt.

Nem véletlen ez a hatalmas siker, ugyanis nem csak a PC-s fronton tarolta le a piacot a Windows 10. A legnépszerűbb laptopok is ezt az operációs rendszert használják, ami a folyamatosan gyorsuló és mobilizált világban egy olyan piac, amire egyre nagyobb fókusz irányul. További előnye a W10-nek, hogy a legújabb funkciók, mint a modern hardverek és játékok támogatása, továbbá a DirectX 12 is csak ebből az op. rendszerből táplálkozik.

2015-ben jelent meg a Windows 10 és úgy tűnik, hogy még a következő évtizedben is számíthatunk rá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.